Acasă Eveniment Tânărul care și-a ucis tatăl, arestat preventiv

Tânărul care și-a ucis tatăl, arestat preventiv

-

Un tânăr de 23 de ani, din comuna gorjeană Ciuperceni, a fost arestat preventiv pentru că și-a ucis tatăl. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat marți luarea măsura arestului preventiv pentru 30 de zile împotriva lui F.V.A.. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„În seara zilei de 19 august, în jurul orelor 20.00, aflându-se în curtea locuinţei familiei sale din comuna Ciuperceni, sat Vârtopu, judeţul Gorj, a izbucnit un scandal. Pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul excesiv de alcool, F.V.A. a exercitat acte de violenţă fizică asupra tatălui său, de 50 de ani. El l-a lovit în mod repetat în zona capului şi a corpului cu pumnii, picioarele, precum şi cu obiecte contondente. Tânărul a folosit o coadă de topor şi muchia unei sape, chiar şi după tatpl era căzut la pământ. Multiplele leziuni au condus la deces”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...