Acasă Eveniment Tânărul care și-a ucis tatăl, arestat preventiv

Tânărul care și-a ucis tatăl, arestat preventiv

-

Un tânăr de 23 de ani, din comuna gorjeană Ciuperceni, a fost arestat preventiv pentru că și-a ucis tatăl. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat marți luarea măsura arestului preventiv pentru 30 de zile împotriva lui F.V.A.. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„În seara zilei de 19 august, în jurul orelor 20.00, aflându-se în curtea locuinţei familiei sale din comuna Ciuperceni, sat Vârtopu, judeţul Gorj, a izbucnit un scandal. Pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul excesiv de alcool, F.V.A. a exercitat acte de violenţă fizică asupra tatălui său, de 50 de ani. El l-a lovit în mod repetat în zona capului şi a corpului cu pumnii, picioarele, precum şi cu obiecte contondente. Tânărul a folosit o coadă de topor şi muchia unei sape, chiar şi după tatpl era căzut la pământ. Multiplele leziuni au condus la deces”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.