Acasă Eveniment Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară

-

Donald Trump președintele american a devenit bunic pentru a zecea oară, după ce fiul său Eric a anunțat că soția sa a născut o fetiță, scrie AFP.

„Lara Trump și eu suntem încântați să o primim pe Carolina Dorothy Trump în această lume. Deja te iubim!” a scris pe Twitter Eric Trump, al treilea fiul al președintelui. 

Bebelușul este al zecelea nepot al președintelui american, în vârstă de 73 de ani. Donald Trump are cinci copii, cu trei soții.

Primii săi doi copii, din prima căsnicie, Donald Junior și Ivanka, au deja cinci și, respectiv trei copii, iar Eric și Lara aveau un fiu. De la ajungerea tatălui său la Casa Albă în ianuarie 2017, Eric Trump conduce cu Donald Jr. Trump Organization, societatea care gestionează investițiile familiei Trump în Statele Unite și în străinătate.

Lara Trump, 36 de ani, fostă ziaristă, este foarte implicată în protecția animalelor și gestionează cu soțul său Fundația Eric Trump care finanțează în special spitale pentru copii.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.