12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat de 75 de ani s-a înjunghiat singur în zona inimii

Un bărbat de 75 de ani s-a înjunghiat singur în zona inimii

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată, ieri la orele amiezii, de o femeie din comuna Teliucu Inferior. Aceasta spunând că soțul ei, un bărbat în vârstă de 75 de ani, în momentul în care a ieșit din curtea casei, a fost agresat de persoane necunoscute, care i-au sustras o sumă de bani.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor care s-au deplasat la fața locului că, în momentul în care a plecat de la domiciliu spre magazinul din localitate, a fost abordat de două persoane ce aveau fața mascată. Unul dintre aceștia l-a prins de mâini, i-a scos portofelul din buzunarul pantalonului şi i-a sustras 500 de lei. Cealaltă persoană l-a lovit cu un obiect înțepător în zona pectorală stângă, după care cei doi au fugit.

Bărbatul a fost transportată la U.P.U. Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma unei intervenții chirurgicale plăgile suferite au fost suturate.
În urma cercetărilor au stabilit că varianta expusă de bărbat nu se confirmă. Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în fața imobilului în care locuieşte, s-a înjunghiat în zona inimii. Acesta se pare că a recurs la acest gest pentru a justifica lipsa sumei de bani pe care a reclamat că i-ar fi fost sustrasă, potrivit Realitatea.net.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS