Acasă Eveniment Bărbat prins sub tractor la Pietrari

Bărbat prins sub tractor la Pietrari

-

Un bărbat a fost prins sub un tractor răsturnat la Pietrari, Râmnicu Vâlcea. Accidentul s-a petrecut pe un drum sătesc greu accesibil.

Potrivit ISU Vâlcea la faţa locului intervin descarcerarea grea Rm Valcea, 1 ASAS de la Govora, SMURD Govora şi 1 SAJ. Drumul este impracticabil pentru autospeciala, iar echipajul de la GI Govora se deplaseaza pedestru.

Persoana a fost extrasă de sub tractor, prezintă dureri în zona costală şi la membrele inferioare, dar este conştientă.

A fost solicitat elicopterul de la Craiova, va ateriza pe stadionul Pietrari

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.