Acasă Eveniment Reţinut după ce şi-a bătut tatăl până l-a omorât

Reţinut după ce şi-a bătut tatăl până l-a omorât

-

Un tânăr de 23 de ani din Ciuperceni, judeţul Gorj, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit că şi-a bătut tatăl până l-a omorât. Ieri, polițiştii din Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către tânăr că tatăl său, de 50 de ani, a căzut dintr-un copac.
Poliţişti au stabilit că bărbatul, de 50 de ani , în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu fiul său. Acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații amănunțite.
Ulterior acesta a decedat la spital.

Tânărul reţinut a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.