Acasă Eveniment Un tren de marfă a deraiat în judeţul Suceava

Un tren de marfă a deraiat în judeţul Suceava

-

Un tren de marfă a deraiat, astăzi, în zona localităţii Dorneşti, din judeţul Suceava, traficul feroviar este blocat pe linia care face legătura cu Putna.

Potrivit Poliţiei Suceava, trenul cu patru vagoane a deraiat în zona localităţii Dorneşti.

Trenul, care era unul de marfă, avea patru vagoane şi transporta pal.
Traficul feroviar dintre Dorneşti şi Putna, unde linia deserveşte doar transportul de marfă, este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.
Nu s-au înregistrat victime, iar mecanicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, potrivit Mediafax.ro.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.