Acasă Eveniment Noi detalii din timpul atacului de la spitalul din Buzău: Agresorul a...

Noi detalii din timpul atacului de la spitalul din Buzău: Agresorul a fugit pe geam

-

Noi detalii din timpul atacului din noaptea de sâmbătă spre duminică de la Spitalul de Psihiatrie din Buzău, în urma căruia 4 persoane au murit și 9 au fost rănite, sunt dezvăluite de directorul unității medicale. Potrivit acestuia, agresorul ar fi fugit pe geam, relatează Mediafax.


Directorul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, a declarat că, după atacul comis în noaptea de sâmbătă spre duminică, agresorul ar fi ieșit pe geam în curtea spitalului.
Ea susține că atacul a fost atât de rapid, încât pacienții din primul salon nici nu au reacționat.

„La primul salon, lucrurile s-au derulat extrem de rapid, de fapt amândouă atacurile au fost foarte rapide, în primul salon pacienții nici măcar nu au reacționat. În cel de-al doilea salon, când a mers și s-au auzit țipete, personalul a încercat să intervină, dar în momentul acela, el a ieșit pe geam”, a spus Viorica Mihalașcu.


Imobilizat cu noroc

Potrivit acesteia, bărbatul de 38 de ani a fost imobilizat în curtea spitalului de un echipaj de poliție care se afla întâmplător în zonă. „A fost imobilizat de un echipaj de polție care întâmplător a adus un alt pacient pentru internare”, a mai spus directorul spitalului.Patru persoane au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău.
Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții, a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Poliției. Acestea au confirmat, pentru MEDIAFAX, că atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

ȘTIRI VIDEO GdS