Acasă Eveniment Noi detalii din timpul atacului de la spitalul din Buzău: Agresorul a...

Noi detalii din timpul atacului de la spitalul din Buzău: Agresorul a fugit pe geam

-

Noi detalii din timpul atacului din noaptea de sâmbătă spre duminică de la Spitalul de Psihiatrie din Buzău, în urma căruia 4 persoane au murit și 9 au fost rănite, sunt dezvăluite de directorul unității medicale. Potrivit acestuia, agresorul ar fi fugit pe geam, relatează Mediafax.


Directorul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, a declarat că, după atacul comis în noaptea de sâmbătă spre duminică, agresorul ar fi ieșit pe geam în curtea spitalului.
Ea susține că atacul a fost atât de rapid, încât pacienții din primul salon nici nu au reacționat.

„La primul salon, lucrurile s-au derulat extrem de rapid, de fapt amândouă atacurile au fost foarte rapide, în primul salon pacienții nici măcar nu au reacționat. În cel de-al doilea salon, când a mers și s-au auzit țipete, personalul a încercat să intervină, dar în momentul acela, el a ieșit pe geam”, a spus Viorica Mihalașcu.


Imobilizat cu noroc

Potrivit acesteia, bărbatul de 38 de ani a fost imobilizat în curtea spitalului de un echipaj de poliție care se afla întâmplător în zonă. „A fost imobilizat de un echipaj de polție care întâmplător a adus un alt pacient pentru internare”, a mai spus directorul spitalului.Patru persoane au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău.
Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții, a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Poliției. Acestea au confirmat, pentru MEDIAFAX, că atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.