Acasă Local Dolj Accident pe Calea București: O mașină s-a răsturnat

Accident pe Calea București: O mașină s-a răsturnat

-

Accident rutier în urmă cu puțin timp pe Calea București din Craiova. O mașină s-a răsturnat și alte două autoturisme au fost avariate. Tânărul din autoturismul răsturnat are nevoie de îngrijiri medicale și va fi dus șa spital.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj un tânăr de 32 de ani, care conducea un autoturism pe Calea București a lovit din spate o altă mașină care circula în aceeași direcție și care apoi a fost proiectată în alt autoturism parcat.
În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat, iar el urmează să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștient. Poliștiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.