9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE: Microbuz răsturnat la Pieleşti după explozia unei anvelope

UPDATE: Microbuz răsturnat la Pieleşti după explozia unei anvelope

UPDATE: În urma accidentului 10 victime au ajuns la spital, 8 adulţi şi 2 copii. Victimele erau conştiente şi prezentau multiple contuzii. O parte dintre victime au venit cu mijloace proprii. Potrivit dr. Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, victimele sunt în curs de de investigare la Unitatea de Primiri Urgenţe, aria urgenţe minore.

UPDATE: Microbuzul care s-a răsturnat la Pieleşti aparţine firmei craiovene Irimir Impex SRL.

Întrebaţi despre această situaţie, reprezentanţii firmei de transport persoane au explicat că microbuzul în cauză avea inspecţia tehnică valabilă. „Nu cunosc cauzele accidentului. Acum mă îndrept spre Craiova. Noi facem inspecţiile tehnice la şase luni. Nu pot să va spun acum când expira inspecţia tehnică la maşina respectivă. Cu siguranţă pot să vă spun că era în termen. La începutul lunii am avut un control de fond de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier”, a declarat pentru GdS Irinel Stoica, coordonatorul SC Irimir Impex SRL.

Mircrobuz răsturnat la Pieleşti după explozia unei anvelope. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au transmis, în urmă cu puţin timp, că a fost stabilită cauza accidentului în urma căruia două persoane au murit şi şase au fost rănite.

„Din datele obținute până în prezent rezultă că microbuzul, care efectua transport de persoane pe ruta Braşov-Craiova, pe fondul exploziei pneului stânga s-a răsturnat pe partea respectivă. În microbuz se aflau 12 pasageri și conducătorul auto. Două persoane au decedat și mai multe au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent se circulă cu dificultate pe un singur sens”, au precizat poliţiştii doljeni.

Pompierii au activat Planul Roşu de acţiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS