Acasă Eveniment Gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă vor fi scanate

Gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă vor fi scanate

-

Anchetatorii s-au întors în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, de această dată cu un aparat performant care va scana gropile betonate din curte. Omul de afaceri Remus Rădoi a fost chemat, marți, la sediul Poliției din Caracal pentru a fi audiat, însă acesta a afost amânată.
În curtea lui Gheorghe Dincă ancheta a continuat. Poliția a ajuns la prima oră, apoi a fost adus și Gheorghe Dincă și un escavator.

Tot astăzi va fi adus și un scaner care îi va ajuta pe anchetatori să vadă ce se află în acele gropi cimentate. Vor fi sparte acele gropi însă acum se face o curățenie. Au fost aduși și angajați de la ADP care au tăiat iarba și au curățat curtea lui Gheorghe Dincă pentru a ușura munca anchetatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amnistia fiscală, ultima strigare la ANAF de anulare a accesoriilor

Luni, 16 decembrie, este ultima zi în care persoanele fizice şi firmele mai pot depune cereri la Fisc pentru a beneficia de amnistia fiscală. Datornicii care plătesc datoria principală inclusiv pe 16 decembrie vor beneficia de anularea dobânzilor şi penalităţilor aferente, dacă au cerut acest lucru. Iată câţi datornici au beneficiat de OG nr. 6/2019 în Dolj.