10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment”Pentru că ne-au mințit și ne-au gazat, revenim în Piața Victoriei”. Ieșenii au plecat spre București pentru protestul din fața Guvernului

”Pentru că ne-au mințit și ne-au gazat, revenim în Piața Victoriei”. Ieșenii au plecat spre București pentru protestul din fața Guvernului

Câteva zeci de maşini au plecat din Iași, sâmbătă dimineaţă, spre Bucureşti pentru a participa la protestul din Piaţa Victoriei. Cei mai mulţi dintre protestatari doresc construcţia Autostrăzii A8 – Ungheni – Iaşi – Târgu Mureş, informeaza HotNews.
Protestatarii sunt așteptați să ajungă în București în jurul orei 17.00.
”Nu suntem mulți, dar suntem hotărâți! Moldova are nevoie de șanse reale de dezvoltare, iar A8 e cea mai importantă. Pentru că ne-au mințit ani de zile și ne-au gazat în 10 august 2018, când am mers să cerem șanse pentru Moldova, azi revenim în Piața Victoriei”, arată un mesaj al Asociației ”Împreună pentru A8”.

Pe traseu, alte zeci de maşini se vor alătura acestui marş

Pe traseu, susțin organizatorii, li se vor alătura alte zeci de maşini la Castelul de Apă, la Roman, în Bacău şi la Tişiţa. Organizatorii au anunţat şi că pe drum spre Bucureşti vor încerca să blocheze traficul pentru o scurtă perioadă de timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS