17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru morţi şi un rănit pe DN 71

Patru morţi şi un rănit pe DN 71

Patru persoane au decedat în urma unui accident petrecut vineri, pe DN 71 Târgovişte-Bucureşti, în care au fost implicate trei autovehicule, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. O altă persoană a fost rănită în tragedia de pe DN 71, la kilometrul 38+200 de metri, între localităţile Ulmi şi Bungetu.

„Pe DN 71 a avut loc o coliziune între trei autovehicule. Patru persoane au decedat. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier”, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.
În accident au fost implicate o autoutilitară şi două maşini. Traficul este blocat. Circulația rutieră a fost deviată pe rute ocolitoare. În accident au fost implicate 2 autoturisme şi un TIR. Se fac cercetări pentru stabilirea mecanismului producerii evenimentului, motiv pentru care circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Cauza probabilă, din primele date, cauza medicală ( pătrundere intempestivă pe contrasens).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS