Acasă Eveniment Tânăr reţinut după ce a fost prins la volan de 13 ori...

Tânăr reţinut după ce a fost prins la volan de 13 ori cu permisul suspendat

-

Un tânăr de 28 de ani, din Suceava, a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Călăraşi, după ce a fost prins la volan, deşi avea permisul suspendat. Pentru că acesta se afla a 13-a abatere de acest gen, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii l-au prins pe tânărul de 28 de ani, din Suceava, la volanul unui autoturism cu semiremorcă pe raza localităţii Dor Mărunt. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că şoferul avea permisul suspendat. Acesta a mai fost depistat de 12 ori, pe raza altor judeţe, la volan, deşi nu avea acest drept, au transmis reprezentanţii IPJ Călăraşi. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei pentru luarea unor măsuri preventive, potrivit Mediafax.ro.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...