18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOpt persoane au fost rănite în timpul evacuării unui avion de pasageri

Opt persoane au fost rănite în timpul evacuării unui avion de pasageri

Opt persoane au fost rănite în urma unui incident aviatic. Un avion de pasageri a fost evacuat la aeroportul Sheremetyevo din Moscova, în urma declanşării unei alarme de fum la bord, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă, citat de agenţia de ştiri Tass.

Opt persoane au fost rănite

Opt oameni au fost răniţi în cursul evacuării cu ajutorul toboganelor de evacuare“, a declarat oficialul, precizând că doi răniţi au fost spitalizaţi. O altă sursă din cadrul serviciilor de urgenţă a declarat că nicio persoană nu a suferit răni serioase, potrivit Mediafax.ro.

„Nu este niciun copil printre răniţi. Majoritatea au suferit zgârieturi şi vânătăi. O persoană a fost spitalizată cu o gleznă dislocată, alta cu o urgenţă hipertensivă“, a adăugat oficialul rus.

„În timp ce (avionul) Boeing 747 spre Erevan rula pe pistă, echipajul a fost alertat cu privire la prezenţa fumului în cabină“, a transmis serviciul de urgenţă din regiunea Moscova.

Câţi pasageri se aflau la bord

Potrivit echipelor de salvare, la bordul avionului companiei Nordwind Airlines erau 187 de persoane. De asemenea, serviciul de presă al Aeroportului Sheremetyevo a transmis că avionul transporta 173 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Echipele de intervenţie nu au descoperit semne ale unui incendiu sau degajări de fum la bordul aparatului. Piloţii au anulat decolarea, iar pasagerii au fost evacuaţi.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS