Acasă Eveniment Copii sechestraţi într-o maşină şi loviţi

Copii sechestraţi într-o maşină şi loviţi

-

Trei copii din Negreşti, judeţul Vaslui, în vârstă de 13, 16 şi 17 ani, internaţi într-un centru de zi al DGASPC, au fost sechestraţi într-o maşină şi loviţi.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc luni, când cei trei minori au fost sechestraţi într-o maşină şi loviţi. Adolescentul de 17 ani a fost lovit şi cu un ciocan în zona capului şi transportat la spital, potrivit MEDIAFAX.

Conform surselor citate, minorii erau internaţi într-un centru de zi al DGASPC Vaslui, fiind beneficiarii unei măsuri de protecţie. Se fac cercetări pentru cel care a lovit acești copii, autorul fiind cunoscut.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...