7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTraficant de droguri prins la volan fără permis, cu 3 kg de canabis în maşină

Traficant de droguri prins la volan fără permis, cu 3 kg de canabis în maşină

Un traficant de droguri din Bistriţa a fost prins cu 3 kilograme de canabis. El se afla la volanul unei maşini, deşi avea permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii Biroului Rutier au oprit în trafic, în oraşul Bistriţa, o maşină condusă de un bărbat de 31 de ani. Bărbatul nu era singur, lângă el se afla încă o persoană. Acesta conducea chiar dacă avea permisul de conducere suspendat, potrivit Mediafax.ro.

La control au fost descoperite şi ridicate 11 plante de canabis (aproximativ 1.000 de grame). De asemenea, au fost găsite mai multe pungi cu substanţă vegetală sub formă de muguri, de aproximativ 1.6 kg, 0.5 grame de cocaină, 0.9 grame de amfetamine, 11 recipiente conţinând fertilizatori. Au mai fost găsite un cântar electronic, un cuţit, şi un tub de perfuzii. Totodată, bărbatul mai avea bani (3.150 de lei, 410 euro şi 40 de lire sterline) şi şi obiecte purtătoare de urme vegetale.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar ulterior a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia. Este cercetat pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, trafic de droguri de risc şi conducere fără permis. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Autor: Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS