Acasă Eveniment Adjunctul Poliției Locale Slatina a accidentat doi pietoni

Adjunctul Poliției Locale Slatina a accidentat doi pietoni

-

Adjunctul Poliției Locale Slatina a accidentat doi pietoni care circulau regulamentar pe o trecere de pietoni din mijlocul orașului.

Polițistul local Ilie Scaete a lovit, astăzi, un băiat de 15 ani și un bărbat de 34 de ani, pe trecerea de pietoni de pe bulevardul A.I. Cuza, din fața bibliotecii județene. Acesta nu a mai așteptat sosirea echipajelor de poliție, transportând victimele la Spitalul din Slatina.
„Un bărbat, de 55 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul A.I. Cuza din municipiu, în dreptul bibliotecii judetene nu ar fi acordat prioritate de trecere unor pietoni. Şoferul a acroşat un băiat de 15 ani, din comuna Rusăneşti, și un bărbat, de 34 de ani, din comuna Vădastra. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijirii medicale. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...