20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentImpact devastator între un autotren şi un buldoexcavator

Impact devastator între un autotren şi un buldoexcavator

UPDATE: Filmul accidentului

Conducătorul unui autotren, de 42 de ani, din Gorj, se deplasa pe DN 6, din direcția Craiova- Drobeta Turnu Severin. În localitatea Tâmna, a intrat în coliziune cu un buldoexcavator. Acesta circula în aceeași direcţie și șoferul acestuia a virat la stânga fără să se asigure.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a șoferului de pe buldoexcavator, transport la spital, iar șoferul TIRului a fost testat cu aparatul etilotest având o alcoolemie de 0.56 mg/l alcool in aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea sub influenţa alcoolului.

Impact devastator între un autotren şi un buldoexcavator pe DN 6, în localitatea mehedinţeană Tâmna. Două echipaje din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la faţa locului.


La sosirea pompierilor, victima fusese extrasă din buldoexcavator. I s-a acordat primul ajutor de echipajele SMURD şi SAJ. Bărbatul a fost transportat la UPU Drobeta Turnu Severin cu politraumatisme.
Pompierii au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS