14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMorți și răniți după prăbuşirea unui avion în Siberia

Morți și răniți după prăbuşirea unui avion în Siberia

Cel puțin două persoane și-au pierdut viața, joi, și alte 7 au fost rănite, după ce avionul îm care se aflau s-a prăbușit, în urma unei aterizări de urgență eșuate. Tragedia s-a petrecut în Siberia. În cădere, avionul a lovit o clădire și a luat foc.

Autoritățile au confirmat două decese, pilotul și un mecanic. Alte 43 de persoane au fost scoase în viață din aeronavă, 7 dintre acestea fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, potrivit www.rt.com.

Până în acest moment, cauza tragediei nu este cunoscută, însă, potrivit autorităților, unul dintre motoare ar fi cedat, la decolare, moment în care pilotul a decis să se întoarcă din drum.

https://www.youtube.com/watch?v=2N_oEN00YPQ

„În momentul în care pilotul efectua manevrele de aterizare, avionul a ajuns la aproximativ 100 de metri de pistă și a lovit o clădire. În urma impactului, aeronava a luat foc”, a declarat un martor la tragedie.

Conform aceleiași surse, echipajul avionului s-a aruncat, pur și simplu, în flăcări, pentru a salva cât mai multe vieți. Din nefericire, se pare că pilotul și unul dintre mecanicii aflați la bord au murit. Avionul era un Antonov An-24.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS