6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn minor cu un autoturism furat şi-a omorât un prieten

Un minor cu un autoturism furat şi-a omorât un prieten

Un minor cu un autoturism furat şi-a omorât un prieten , în accidentul grav din Râmnicu Vâlcea produs azi noapte. Din nefericire un tânăr, pasager în autoturism, a suferit răni incompatibile cu viața. El a decedat la Spitalul Județean de Urgențe Vâlcea.

Poliţiştii au fost sesizați, azi noapte, prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe strada Aurelian Sacerdoțeanu, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au constatat faptul că în eveniment a fost implicat doar un autoturism, care ar fi fost condus de un tânăr de 16 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit de apa, a pierdut controlul asupra direcției de mers. A intrat în coliziune cu o o conductă de termoficare. Autorurismul a rămas imobilizat între un pod de fier și țevile de gaze și termoficare, cu partea față spre sol. În autoturism se mai aflau alți doi pasageri cu vârstă de 16 ani, ambii din municipiu Râmnicu Vâlcea.


În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor 3 tineri, doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgențe Vâlcea și unul la Spitalul Județean de Urgențe Craiova.
Din cauza leziunilor suferite și a stării precare de sănătate a conducătorului auto, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că autoturism în cauză ar fi fost furat din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, iar în momentul producerii evenimentului rutier, furtul autoturismului nu fusese sesizat.
A fost întocmit un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS