10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni

Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni

Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni de un şofer neatent, este filmul unui accident petrecut în urmă cu puţin timp în Drobeta Turnu Severin.

O fetiţă a fost lovită pe o trecere de pietoni, de pe strada Kiseleff, din Drobeta Turnu Severin, de o maşină de şcoală, c’ondusă de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Rogova. Instructorul auto circula din directia b-dul Tudor Vladimirescu către strada Iuliu Maniu.

La intersecția cu str. Veterani a acroșat o minoră.La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele informaţii, fetiţa, de 10 ani, este în stare stabilă şi a fost transportată la spital.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Pe numele şoferului se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere. Are loc, pentru prima dată, la Craiova şi, totodată, este prima gală a premiilor Uniunii...

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Număr record de piloți și motoare încinse la Transalpina...

Pe ultima sută de metri Federația Națională de Automobilism Sportiv a organizat la Rânca sâmbătă și duminică o competiție sportivă în care...

Dosarul cumpărării justiţiei din Craiova, la rejudecare

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus rejudecarea dosarului în care şase inculpaţi au fost achitaţi pentru infracţiuni de corupţie.

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.