Acasă Eveniment Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni

Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni

-

Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni de un şofer neatent, este filmul unui accident petrecut în urmă cu puţin timp în Drobeta Turnu Severin.

O fetiţă a fost lovită pe o trecere de pietoni, de pe strada Kiseleff, din Drobeta Turnu Severin, de o maşină de şcoală, c’ondusă de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Rogova. Instructorul auto circula din directia b-dul Tudor Vladimirescu către strada Iuliu Maniu.

La intersecția cu str. Veterani a acroșat o minoră.La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele informaţii, fetiţa, de 10 ani, este în stare stabilă şi a fost transportată la spital.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Pe numele şoferului se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...