12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAeroportul "Henri Coandă" Bucureşti s-a inundat

Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti s-a inundat


Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti s-a inundat în terminalul de pasageri. Aici au apărut, local, infiltrații de apă, inclusiv în zone tranzitate de către pasageri sau însoțitori ai acestora. Acesta este efectul ploilor torențiale de vineri seară, anunță Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

„Ca efect al ploilor torențiale din seara zilei de 31 mai, în terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional Henri Coandă au apărut, local, infiltrații de apă, inclusiv în zone tranzitate de către pasageri sau însoțitori ai acestora. Echipele tehnice din aeroport au intervenit imediat pentru remediere, inclusiv pentru decolmatarea unor sifoane și conducte de scurgere a apelor meteorice de pe terasele terminalului, asupra cărora nu s-au efectuat lucrări de întreținere de mai multi ani”, anunță CNAB


Reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) precizează că intervențiile vor continua și în zilele următoare, până la eliminarea completă a posibilității de apariție a unor noi infiltrații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS