21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este despre a vinde sau a cumpăra, despre a negocia, despre a găsi ce căutai. Cadru astral favorabil și pentru tot ce ține de cămin, de îmbunătățirea spațiului în care locuiești, despre achiziționarea unor bunuri. Este bine aspectat și sectorul amoros, încearcă-ți azi norocul.

Taur
Ești mai concentrat asupra unor chestiuni legate de viața ta personală decât pe carieră. Este bine aspectată legătura cu străinătatea sau o conexiune cu cineva din mediul virtual îți schimbă anumite planuri, te intrigă, poate se naște o idilă fără să-ți dai seama.

Gemeni
Comunicarea și drumurile sunt favorizate. Dacă ai de făcut o evaluare, o cercetare, o verificare, acum este momentul. Moment bun și pentru a planifica ceva legat de familie sau o călătorie în viitorul apropiat. Știi să-ți gestionezi banii, iei decizii financiare asumate.

Rac
Primești un răspuns la o întrebare mai veche, rezolvi ceva legat de o situație din trecut, depășești un moment, se clarifică unele lucruri. Sunt bine aspectate azi conștientizările, discuțiile profunde, gândurile și deciziile mature, înțelepte, realiste, spun astrele.

Leu
Azi vei fi foarte bun la capitolul interacțiuni sociale, vei ști să pui întrebările necesare ca să primești răspunsurile dorite. Știi să abordezi cu tact anumite chestiuni delicate, reușești să atragi anumite peroane de partea ta, să convingi, să obţii atenţie şi ajutor.

Fecioară
Ești plin de energie și deschis, onest, dornic de dinamism, acțiune, experiențe noi. Ai parte de mult noroc și în ceea ce privește creativitatea, arta, precum și investițiile, monetizarea. Dragostea îți bate la ușă și te poate duce într-o nouă dimensiune și nouă experiență.

Balanţă
Ascultă-ți inima, oferă-ți ceva timp pentru tine, pentru că azi este un moment bun să-ți realizezi o dorință mai veche, să-ți oferi o bucurie. Este un cadru astral prielnic pentru a te concentra mai mult asupra sferei sănătății, asupra stilului de viață, susțin astrele.

Scorpion
Acumulezi anumite informații, capeți o abilitate nouă legată de muncă, de carieră. Dacă ai de trecut o evaluare, un control, o verificare, vei trece cu bine peste aceasta, susțin astrele. Este o zi bună să negociezi, fie că este vorba despre bani, fie despre anumite reguli, norme.

Săgetător
Primești informații utile exact în momente+cheie, de aceea fii atent la ce auzi în jurul tău. Știi să comunici, reușești să ieși victorios din tot felul de situații, dacă vei fi atent la ce cuvinte alegi, ce atitudine manifești, astfel încât să ajungi la sufletul celor cu care interacționezi.

Capricorn
Zi productivă, eficientă, bună, mai ales dacă vei avea de luat unele decizii legate de serviciu, de un nou proiect, o nouă colaborare. Poți aplica pentru un job nou sau poți participa la un interviu de angajare. Fii mai atent la relațiile cu persoanele care au puere de decizie.

Vărsător
Astăzi este despre ascensiune socială. Se discută chestiuni importante care nu au fost planificate, sub formă de surpriză, se iau decizii importante care te vor surprinde plăcut, te vei bucura de susținere. Interacționezi foarte bine cu autoritățile, superiorii, colaboratorii.

Peşti
Astăzi poți rezolva ceva legat de anumite acte și ar fi bine să nu mai amâni orice are legătură cu lucrul cu hârtiile. Acum este momentul să faci ordine în tot ceea ce ți-ai propus și ți-ai planificat legat de chestiunile birocratice. Caru astral favorabil și pentru studiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS