9.3 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020

Bancul zilei

Un afacerist merge, într-o seară, într-un bar. Agaţă o tipă şi merge cu ea într-un motel. De dimineaţă, înainte să plece, îi spune tipei că-i va trimite un cec de 200 de dolari, pentru serviciile prestate şi, ca să nu fie nici o problemă, va scrie pe el: „Chirie pentru apartament“. La birou, afaceristul se mai gândește: 200 e prea mult, îi va trimite un cec de 100 de dolari. Alături pune un bilet:
„1. Apartamentul dumneavoastră a mai fost locuit înainte.

  1. Apartamentul dumneavoastră nu este călduros.
  2. Apartamentul dumneavoastră este prea mare.“
    Doamna primeşte cec-ul şi biletul. Îi trimite afaceristului un răspuns la bilet:
    „Stimate domnule, am primit cec-ul şi biletul. În ceea ce priveşte motivele dumneavoastră de nemulţumire, iată ce pot să vă răspund:
  3. Dacă apartamentul a mai fost locuit, mi se pare normal. Ar fi fost o mare pierdere, ţinând cont că este atât de frumos.
  4. Dacă apartamentul vi s-a părut prea puţin călduros, este, probabil, pentru că nu aţi ştiut să daţi drumul la căldură.
  5. Dacă apartamentul vi s-a părut prea mare, înseamnă că nu aţi avut mobilă cu care să-l umpleţi!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...