17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Bancul de week-end

Intr-un avion, nimeresc unul linga altul o blonda si un avocat. Avind chef de putina biza, avocatul intra in vorba cu tinara de linga el, propunindu-i un joc.

„Lasa-ma, domne, in pace!“, spune blonda care avea chef sa doarma.

Avocatul insista: „Domnisoara, este un joc simplu si amuzant. Eu va pun o intrebare si, daca nu stiti sa imi raspundeti, imi dati 5 dolari“.

Blonda se intoarce plictisita pe partea cealalta, pregatindu-se pentru un pui de somn. Iritat si hotarit sa se distreze, avocatul intervine din nou: „OK, domnisoara. Uite cum facem: punem amindoi intrebari; daca tu nu stii sa raspunzi, imi dai 5 dolari, daca eu nu stiu raspunsul la intrebarile tale, iti dau 50 de dolari“. Femeia devine brusc interesata. Si incep cu intrebarile.

EL: „Care este distanta de la pamint la luna?“. Fara sa se gindeasca mult, blonda scoate 5 dolari din poseta si ii da individului. Era acum rindul ei sa il intrebe:

„Ce are trei picioare, urca dealul si, cind il coboara, are patru?“. Avocatul se gindeste, se framinta, scoate laptopul, se conecteaza la biblioteca Academiei, face cercetari fara nici un rezultat, isi suna toti prietenii, profesorii…. Dar in zadar… Suparat, scoate 50 de dolari si ii da blondei care ii baga linistita in geanta, pregatindu-se sa isi continue somnul. Avocatul o scutura de umeri si striga la ea furios: „Ei, si, care era raspunsul?!!!!!“. Calma, blonda scoate cinci dolari si ii da tipului fara nici un cuvint.

Concluzie: Femeile sint mai destepte decit barbatii. …Chiar si blondele!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS