22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeO nouă experienţă culinară: Restaurantul cu specific pescăresc “Curcubeu”, pe malul lacului, la Plaza Lake Rojişte

O nouă experienţă culinară: Restaurantul cu specific pescăresc “Curcubeu”, pe malul lacului, la Plaza Lake Rojişte

Din acest an, craiovenii îndrăgostiţi de tavernele pescăreşti, care tânjesc după aerul de vacanţă estivală, au la îndemână o experienţă care să le potolească nostalgia la doar 30 de minute de oraş. În urmă cu câteva zile, Plaza Lake Rojişte a inaugurat restaurantul pescăresc Curcubeu, o nouă atracţie pentru orice pasionat de gastronomie sau de escapade care să apese butonul de pauză al rutinei.

Peşte proaspăt, crescut natural, în bazine proprii

“În mijlocul naturii, pe malul lacului, la doar 30 de minute de Craiova, într-un decor cu aer marinăresc, vă așteptăm cu bucurie să ne vizitați și să savurați din preparatele noastre pescărești, realizate din pește proaspăt, crescut natural cu mâncare bio, în bazinele păstrăvăriei proprii”, transmite Laura Gavrilă, managerul Plaza Lake Rojişte.
Cei care ajung la restaurantul Curcubeu vor avea prilejul să savureze de la păstrăvi curcubeu, crapi, știuci şi sturioni până la cega albă – o raritate în România. “Toți pot fi admirați și în bazine și savurați în farfurie”, precizează managerul locaţiei.

“O poveste a gustului autentic”

Cei care ajung la Curcubeu vor avea parte nu doar de o experienţă culinară nouă, ci şi de o ambianţă care îi va deconecta de la agitaţia cotidiană. Un spațiu elegant și prietenos, în care detaliile inspirate de lumea marină se îmbină cu notele moderne pentru a crea o ambianță aparte, care să trimită cu gândul la vacanţă, o desprindere atât de necesară de ritmul ameţitor al fiecărei zile.

Restaurantul Curcubeu este locul în care te poți bucura de relaxare, timp de calitate alături de prieteni sau cu familia, fiind o locație ideală pentru toate vârstele, transmite echipa.
“Meniul pe care l-am pregătit este o adevărată incursiune în lumea delicateselor marine, o poveste a gustului autentic. Cu fiecare preparat, ne-am străduit să aducem varietate, savoare, să surprindem și să delectăm”.

Detalii şi rezervări la telefon 0760.239.363.

Informaţii suplimentare se găsesc pe pagina de Facebook Plaza Lake Rojişte şi pe site-ul www.plazalake.ro.

.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS