14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialePromoţii, tombole, activităţi pentru copii şi sesiuni de make-up la ElectroPutere Mall, în luna martie

Promoţii, tombole, activităţi pentru copii şi sesiuni de make-up la ElectroPutere Mall, în luna martie

Luna martie va fi una plină de evenimente la ElectroPutere Mall Craiova. „Celebrăm feminitatea și frumusețea printr-un eveniment special unde femeile vor avea parte de sesiuni gratuite de make-up, activări ale brandurilor de beauty şi zona dedicată copiilor”, transmite echipa.

Tot in luna martie, pe tot parcursul lunii, cumpărăturile din EP Mall le aduc clienților vouchere de 30 de lei pe care le pot folosi în restaurantele partenere.

Weekend dedicat frumuseţii

În acest weekend, EP Mall dedică o serie de evenimente femeilor. Trei zile în care femeile vor avea partea de sesiuni gratuite de flash make-up, tombole cu premii și mult rasfăț. Mămicile care vor veni însoțite de cei mici nu vor trebui să își facă griji pentru ei, deoarece va exista o zona special amenajată pentru copii.

Descoperă toate surprizele pregătite de echipa EP Mall pentru zilele de 08 , 09 și 10 martie.

PROGRAM EVENIMENT:

Vineri – Sâmbătă: 16:00 – 19:00

Duminică: 12:00 -15:00

Până pe 6 aprilie, cumperi şi câştigi

Totodată, toţi clienţii EP Mall pot beneficia, până pe 6 aprilie, de o campanie promoţională prin care pot câştiga vouchere pentru restaurante, în baza bonurilor de cumpărături.

Mecanismul campaniei de tip cross-promo „Tu faci shopping, noi facem cinste!” este cât se poate de simplu. Clienții se înregistrează la Info Point cu maxim 2 bonuri de cumpărături cu o valoare cumulată de minim 250 Ron, din magazinele EP Mall. În baza înregistrării, vor primi un voucher de 30 Ron pe care îl pot folosi în restaurantele partenere din food-court EP MALL. Bonurile trebuie înregistrate în max. 48 ore, iar voucherele primite sunt valabile până pe 30 aprilie. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat aici.

ElectroPutere Mall va oferi 2050 de vouchere cu o valoare de 30 ron/voucher în cadrul acestei acţiuni promoţionale.

Lista noutăţilor rămâne deschisă, pentru că în această primăvară sunt aşteptate mai multe inaugurări la EP Mall, destinaţia craiovenilor de shopping şi fun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS