23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCăminul pentru bătrâni Casa Speranţei, locul unde bătrâneţile sunt alinate de o echipă profesionistă

Căminul pentru bătrâni Casa Speranţei, locul unde bătrâneţile sunt alinate de o echipă profesionistă

Când găseşti locul potrivit şi echipa potrivită, descoperi un nou acasă pentru bătrânii din familie care au nevoie de îngrijiri adecvate vârstei lor. La Căminul pentru bătrâni Casa Speranţei din zona Tancodromului, persoanele vârstnice sunt lăsate pe cele mai bune mâini. Profesioniştii nu doar că le oferă acestora toate condiţiile, dar şi sprijin medical şi un spaţiu adecvat socializării, într-o lume în care bătrânii se tem cel mai mult de singurătate.

“Bătrânii noștri încă se tem de cămine, încă își imaginează că sunt un loc al asupririlor și al abandonului, dar CASA SPERANȚEI e un loc al îngăduinței, al sprijinului și supravegherii medicale, al activităților care să înveselească, al încercărilor de a bucura bătrânețile, al atenției care sa suplinească lipsa familiei active in câmpul muncii”, transmit reprezentanţii căminului.

Asistenţă nonstop

Echipa de la Căminul Casa Speranţei care se ocupă de îngrijirea persoanelor vârstnice monitorizează și oferă asistență nonstop. În plus, are grijă și ca tratamentul medical să fie urmat conform rețetelor și regimul alimentar să fie adaptat în funcție de nevoile fiecăruia.

Meniuri și servicii personalizate, în funcție de necesitățile fiecărui senior
Meniurile sunt concepute pentru nevoile fiecărui senior în parte. Programele de îngrijire sunt şi ele personalizate, în funcţie de nevoile individuale. Serviciile includ administrarea tratamentului conform schemei şi monitorizarea parametrilor fiziologici, îngrijire corporală zilnică sau de câte ori este necesar sau ajutor pentru deplasare dacă este cazul.
La costuri mai mult decât avantajoase, pornind de la 2500 lei pe lună, persoanele vârstnice cazate aici primesc trei mese și două gustări, asistenţă medicală şi îngrijiri din partea personalului de la Casa Speranței.

Facilități oferite la Casa Speranţei:

Camere echipate modern , fiecare cu televizor
Living modern și spațios, dotat cu televizoare LCD
Asistență și îngrijire zilnică oferită de asistente medicale și infirmiere
Consiliere prin medic de familie, medici specialiști
Servicii de spălătorie, uscătorie, călcătorie
Bucătărie modernă, unde se prepară zilnic mâncare proaspătă
Mijloace de comunicare cu familia

Detalii la telefon 0769 817 777 și pe https://casasperantei-seniori.ro sau pe www.casa-sperantei-craiova.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS