22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeLuna aprilie, plină de surprize la ElectroPutere Mall

Luna aprilie, plină de surprize la ElectroPutere Mall

ElectroPutere Mall vă aşteaptă cu mari surprize în această lună. Ateliere pentru cei mici, tombolă cu premii, evenimente dedicate sportului şi promovării performanţei, meciuri demonstrative de K1 şi o competiţie de scrimă – sunt cele mai importante activităţi care se vor desfăşura pe tot parcursul acestei luni la mall-ul din Craiova. În plus, tot luna aceasta îşi deschid porţile 3 noi brand-uri care vin pentru prima dată în Craiova.

Iepuraşul vine la ElectroPutere Mall 

În perioada 7 -15 aprilie, iepurașul de Paște vine la ElectroPutere Mall. Cu această ocazie, cei mici se vor putea bucura de numeroase surprize. Vor fi organizate ateliere pentru copii, în cadrul cărora vor învăţa arta preparării ceaiului, vor decora prăjituri, vor crea cele mai vesele accesorii şi decoraţiuni pentru sărbătoarea Paştelui. După ce vor participa la aceste activităţi care le pun imaginaţia la treabă, copiii vor fi recompensaţi cu cărţi de colorat. 

Şi părinţii se pot bucura de campania Iepuraşului. Pentru aceştia a fost pregătită o campanie care implică participarea la tombola Mustăciosului. Condiţia este să înregistreze un bon de cumpărături de minim 100 lei din magazinele centrului comercial. Pentru câştigători se vor oferi vouchere în valoare de 50 de lei pentru cumpărături din magazinele partenere. 

Programul atelierelor pentru copii este următorul: 
Luni – Vineri, între orele 14:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică, între orele 12:00 la 20:00
Pe 15 aprilie, între 10:00 şi 18:00. 

Activităţile sportive, promovate la mall

După Paşte, ElectroPutere Mall pregăteşte câteva activităţi care au rolul de a promova sportul de orice fel în rândul copiilor. Astfel, pe 22 aprilie, în cadrul centrului comercial vor fi organizate meciuri demonstrative K1 de către SCM Craiova. De asemenea, va avea loc un spectacol al trupei de dans Freaks. În aceeaşi zi se va desfăşura şi un meci demonstrativ de Kempo al lui Alin Ionuţ Iancu – membru în lotul naţional de Kempo. Sportivul este concurent la campionatul Mondial de kempo 2023 Portugalia şi campion la categoria grea a promoției Dynamite Fighting Show. 


Iar evenimentele nu se opresc aici. Finalul lunii aprilie aduce la ElectroPutere Mall, pe 29 aprilie, finala Ediţiei a VI-a la scrimă pentru copii, în cadrul Memorialului „Dumitru Popescu“. 
Evenimentul sportiv este organizat de Liceul cu Program Sportiv Petrache Trișcu din Craiova. Competiţia va începe la ora 18:00, în zona InfoPoint, iar în cadrul acesteia vor fi disputate locurile 1 – 4, grupe masculine şi feminine.  La final va avea loc festivitatea de premiere.

Trei noi magazine îşi deschid porţile 

În plus, portofoliul de branduri al ElectroPutere Mall se extinde în aprilie. Trei noi magazine – unul de haine, altul de cosmetice naturale şi unul cu Bubble Tea – vor fi puse la dispoziţia clienţilor. Numele magazinelor vor fi descoperite direct în mall, iar reprezentanţii centrului comercial promit că noile experienţe de shopping and fun vor fi pe placul tuturor.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS