10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeShowman-ul Edi Nicola, între radio și divertismentul de calitate

Showman-ul Edi Nicola, între radio și divertismentul de calitate

Edi Nicola este unul dintre oamenii curajoși care și-au ascultat chemarea și, urmându-și talentul, și-a clădit o carieră solidă.

Pentru Edi Nicola, vocea înseamnă mai mult decât este pentru alți oameni. Este „instrumentul” care l-a ajutat să reușească în meseria lui, iar timbrul său, fără doar şi poate, este unul inconfundabil.

De mai bine de 20 de ani, vocea lui Edi Nicola se aude la radio, se aude la evenimentele publice și private și însuflețește, de fiecare dată, o mare de oameni. Vocea sa are, așa cum a dovedit, puterea de a aduce laolaltă oamenii și de a-i inspira deopotrivă.

Cu o carieră îndelungată în lumea radioului, crainic al arenei Ion Oblemenco ani la rândul, Edi Nicola este cunoscut și pentru activitatea sa ca DJ sau MC pentru evenimente variate, începând de la postura de prezentator al Zilelor Orașului sau concerte importante, până la evenimente private, cu ștaif. Marea calitate a lui Edi Nicola este însă capacitatea de a se reinventa, astfel încât celebrul oltean nu s-a limitat la un singur tip de activitate din zona sa de confort.

Edi Nicola se simte cel mai bine în fața microfonului sau la pupitrului de DJ. Acolo este universul său.
Este un profesionist apreciat pentru prezența sa de spirit, pentru carisma și pentru priceperea sa. Nu întâmplător a prezentat festivitățile dedicate zilelor oficiale ale orașelor Craiova, Slatina sau Severin, petreceri de sfârșit de an organizate de administrații locale și evenimente importante precum deschiderea unor centre comerciale sau lansări de campanii sau produse pentru companii de renume național.
Mai multe informații despre activitatea sa se regăsesc pe site-ul oficial www.edinicola.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/DJEdiNicola, sau se pot obţine telefonic, la numărul 0745939116 sau la adresa de email [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS