8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCasa Speranței: Servicii de cazare și îngrijire 24/7 pentru senior, inclusiv cazare temporară, la prețuri sub nivelul serviciilor hoteliere

Casa Speranței: Servicii de cazare și îngrijire 24/7 pentru senior, inclusiv cazare temporară, la prețuri sub nivelul serviciilor hoteliere

Uneori, îngrijirea unui senior se poate dovedi dificilă din cauza problemelor medicale care depășesc competențele familiei sau din cauza imposibilității de a dedica timp 24 de ore din 24 nevoilor acestuia. În multe cazuri, familiile au nevoie și de cazarea temporară a unora dintre membri, când pleacă din oraș pentru o perioadă și nu au în grija cui să își lase părinții sau bunicii de vârste înaintate. Din acest motiv, Casa Speranței, inaugurată în luna octombrie în zona Tancodromului, a fost deschisă cu scopul de a sprijini atât vârstnicii, cât și familiile acestora, oferind servicii de îngrijire și cazare la prețuri accesibile, atât permanente cât și pe durată scurtă, care să le dea șansa la confort, asistență medicală și deplină siguranță.

Serviciile de cazare și asistență temporară sunt accesibile la prețuri sub nivelul serviciilor hoteliere, incluzând, la numai 80 lei pe zi, nu doar cazare, ci și trei mese și două gustări și îngrijire asigurată de personalul pensiunii Casa Speranței. O gură de aer, mai ales în perioada Sărbătorilor, când multe familii renunță la planurile de vacanță pentru că nu au în grija cui să lase persoanele dragi.

„Casa Speranței oferă atât cazare permanentă seniorilor, cât și servicii de pensiune, la prețuri sub nivelul pieței. Ne dorim să ajutăm persoanele vârstnice care nu îşi mai pot purta singure de grijă, persoanele bolnave sau persoanele singure, dornice de socializare, prin ceea ce oferim aici. Un spațiu generos, luminos, personal atent, servicii la standarde ridicate, liniște și siguranță”, transmit reprezentanții Casei Speranței.

Echipă formată din profesioniști

Echipa Casei Speranţei este formată din profesionişti specializaţi în domeniu, reunind îngrijitori, infirmiere, asistente, personal medical cu mare experiență și calificare, autorizat și specializat conform legii.

„Indiferent dacă aveți nevoie de regim intern permanent sau ocazional, oferim soluţii pentru necesitățile atât de numeroase generate de înaintarea în vârstă sau de agravarea unor probleme medicale. Programele de îngrijire sunt individuale şi personalizate pentru fiecare senior în parte. Prioritatea noastră este îngrijirea optimă a fiecărui bătrân în funcţie de problemele şi nevoile fiecăruia”, adaugă reprezentanţii Casei Speranţei.

Prepararea hranei se face zilnic în bucătăria proprie, cu ingrediente proaspete, iar meniurile sunt concepute pentru nevoile fiecărui senior în parte. Persoanelor nedeplasabile le este asigurată masa la pat de către personalul căminului.

Seniorii beneficiază de supraveghere de specialitate non-stop, de către asistente şi infirmiere, de asistență medicală, administrarea tratamentului conform schemei şi monitorizarea parametrilor fiziologici, îngrijire corporală zilnică sau de câte ori este necesar, ajutor pentru deplasare.
“Vă aşteptăm cu drag acasă!”

Casa Speranței este situată în Zona Tancodrom. Telefon 0769817777. Facebook: Casa Speranţei sau pe www.casa-sperantei-craiova.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS