10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeTrotinetă și scuter ZIZITO Cleo 2 în 1: Siguranță, distracție, durabilitate

Trotinetă și scuter ZIZITO Cleo 2 în 1: Siguranță, distracție, durabilitate

ZIZITO Elveția câștigă din ce în ce mai multă popularitate binemeritată ca un brand pentru copii sigur și de încredere, atât în ​​Bulgaria, cât și în zeci de alte țări europene.

Și asta se întâmplă din mai multe motive. Printre acestea în capul listei se numără, bineînțeles calitatea ridicată. Iar dacă adăugăm la aceasta interactivitatea, funcționalitatea și prețul remarcabil de accesibil obținem literalmente tot ceea ce visează atât copiii, cât și părinții lor.  

O altă dovadă practică ce reprezintă foarte bine filozofia brandului este Cleo 2 în 1 – trotineta și scuterul, care îsi schimbă funcțiile în câteva secunde și este potrivită pentru toți copiii cu vârsta între 1 și 5 ani.

Ce este Cleo 2 în 1 și care sunt avantajele modelului? Hai să vă spunem! 

Două produse într-unul: ușor, convenabil și accesibil

Cleo 2 în 1 combină o trotinetă pentru copii și un scuter pentru copii pe un singur cadru. Modificarea se face rapid și ușor, fără a fi nevoie de proceduri specializate care durează mult.

În acest fel, părinții pot obține două produse la prețul unuia, economisind nu doar bani, ci și spațiu de depozitare. Cu o singură investiție, copilul se poate bucura de două vehicule, și asta timp de câțiva ani. 

Înălțimea reglabilă a ghidonului oferă posibilitatea de adaptare flexibilă la înălțimea copilului, astfel încât direcția să fie la fel de confortabilă și sigură atât pentru cei mai mici, cât și pentru cei mici șoferi.

Siguranță elvețiană certificată

Pentru a menține încrederea părinților că au făcut cea mai bună alegere, Cleo 2 în 1 are un certificat individual de siguranță de la laboratorul independent elvețian SGS .

Certificatul garantează atât conformitatea cu cele mai înalte standarde în procesul de producție, cât și rezultate excelente din testarea pe teren a produsului în timpul utilizării.

Se aplică în mod egal ambelor funcții Cleo 2 în 1 – trotinetă și scuter. Fiecare dintre variante a fost testată individual, iar rezultatele excelente sunt ceea ce face din ZIZITO un brand unic, care combină securitatea fără compromis cu un preț final echitabil pentru consumator. 

Construcție și materiale de înaltă calitate

Pentru a face posibile toate cele de mai sus, Cleo 2 în 1 încorporează cele mai bune materiale posibile, combinate în cel mai inteligent mod posibil. Dintre acestea putem aminti de exemplu: 

● Ghidon din aluminiu cu mecanisme de direcție fiabile;     

● Mânere ergonomice din TPR, ce combină ușurința plasticului cu stabilitatea și tracțiunea anvelopei;     

● Reglarea în trei trepte a înălțimii coarnelor – 61, 66 și 71 cm.     

● Roți din PU care garantează atât un mers lin cât și performanțe bune pe toate tipurile de teren;     

● Elemente structurale complementare din plastic întărit, rezistente la greutatea corporală de până la 30 kg.     

Și dacă asta nu este suficient, așteptați până când aflați mai multe despre design!

Design distractiv și interactiv

Cleo 2 în 1 are un design original și non-standard, ceea ce îl distinge de alte produse din aceasta categorie de pe piață.

Pentru funcția sa de scuter, modelul are un portbagaj mare închis, în care se pot depozita un număr mare de jucării, accesorii, haine etc. Portbagajul poate elimina complet nevoia de a transporta o geantă suplimentară cu accesoriile copilului – pentru vă simți lejeri și fără restricții oriunde, oricând. 

În plus, modelul este stilizat cu roți care se luminează și care se potrivesc cromatic cu cele trei modele de culoare: roz, albastru și verde.

Culorile sunt delicate, atent alese și pastelate – suficient de intense pentru a fi vesele și suficient de clasice pentru a fi stilate și plăcute ochiului.

Acum rapid, ușor și convenabil!

Datorită rețelei lor bine dezvoltate de parteneri, ZIZITO este acum aproape și la îndemâna dumneavoastră.

La fel ca și Cleo 2 în 1, toate celelalte produse ale brandului pot fi achiziționate online de pe site-ul ZIZITO pentru Bulgaria și din majoritatea magazinelor bune pentru copii din țară.

Pentru că acum compromisurile sunt deja acolo unde le este locul – în trecut!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS