10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeTricicleta ZIZITO Zoe 7-in-1, adaptabilitate sigură la nevoile copilului în creștere

Tricicleta ZIZITO Zoe 7-in-1, adaptabilitate sigură la nevoile copilului în creștere

Fiecare părinte știe că „lotul de parcare“ al unui copil în creștere are potențialul de a deveni neîncăpător. Tricicletă cu pedale sau fără pedale? Cu sau fără control parental? Cu sau fără baldachin? Condusă în sensul de mers sau invers?    

Brandul elvețian ZIZITO are un răspuns excelent la toate aceste întrebări: toate într-unul! Modelul Zoe 7 în 1 este o soluție modernă, actuală, sigură și accesibilă care poate fi supusă unei personalizări constante și extrem de ușoare. 

Ce opțiuni ofera scuterul, pentru cine este potrivit si care sunt avantajele care îl fac absolut unic? Ne-a interesat, am testat și suntem gata să vă spunem! 

Șapte produse într-un design modular proiectat inteligent

Tricicleta Zoe 7-în-1 de la ZIZITO poate fi modulată în șapte variante diferite și anume: 

1. Tricicletă cu spătar, baldachin și mâner de împingere;

2. Tricicletă cu spătar, baldachin și mâner de împingere cu scaun inversat;

3. Tricicletă cu spătar și mâner de împingere;

4. Tricicletă simplă cu mâner de împingere;

5. Tricicletă cu spătar și baldachin;

6. Tricicletă cu spătar;

7. Tricicletă simplificată. 

Modelul poate fi condus atât prin rotirea pedalelor de către copil, cât și cu ajutorul unui părinte – prin mânerul mobil pentru control parental.

Elementele și direcția de mers pot fi schimbate rapid, ușor, flexibil și la nesfârșit – în funcție de dorințele copilului și ale părinților, în funcție de situație și de starea de spirit.

Siguranța perfectă a tuturor variantelor

Pe lângă faptul că este confortabil pentru părinți și copii, Zoe 7-în-1 este, de asemenea, garantat să fie sigur pentru orice modificare posibilă.

Modelul are un certificat individual de siguranță emis de laboratorul independent elvețian SGS. Certificarea este rezultatul testării amănunțite a materiilor prime, construcției, mecanismelor și comportamentului produsului în timpul utilizării.   

În acest fel, certificatul garantează atât calitatea înaltă a fiecărui element individual, cât și funcționarea perfectă a tuturor elementelor într-unul singur. Rezultatul? Stabilitate, securitate și cea mai bună garanție posibilă pentru o experiență în siguranță – atât în ​​timpul conducerii, cât și în cazul unor obstacole și accidente neprevăzute.  

Pentru voi, în toate etapele dezvoltării copilului

Tricicleta ZIZITO Zoe 7 în 1 este concepută pentru a se adapta la nevoile și nivelurile de dezvoltare fizică ale copiilor de la 18 luni la 5 ani.

În aceasta perioadă destul de lungă este necesară de obicei achiziționarea a cel puțin două sau trei vehicule diferite pentru copii. Modelul vă oferă posibilitatea de a economisi cât mai mult – din timpul dvs. de a alege, din spațiul dvs. de locuit și din bugetul familiei. 

Motivul este simplu – veți avea ocazia de a fi flexibili și relevanți pe situație, cumpărând un singur produs care se încadrează în buget, este durabil, compact și care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate elvețiene.

Avantaje suplimentare ale tricicletei ZIZITO Zoe 7-în-1

Și dacă tot ceea ce s-a spus până acum nu este suficient – mai urmează! Unele dintre cele mai atractive avantaje suplimentare ale modelului includ, de exemplu: 

● Dimensiuni compacte, atât în stare pliată cât și desfășurată;     

● Roți ușoare și stabile din PU, cu rulmenți și acoperire durabilă din cauciuc;     

● Cadru din aluminiu ușor și robust;      

● Centură de sigurantă sigură, în 3 puncte;      

● Posibilitatea de a folosi tricicleta ca bicicletă;      

● Serviciu de garanție rapid și de încredere.     

Cele trei variante de culoare ale tricicletei – roșu, negru și turcoaz – o fac neutră din punct de vedere stilistic și potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete.

În combinație cu designul minimalist elegant, a devenit unul dintre cele mai promițătoare produse pentru copii de pe piață pentru acasă – cu o durată lungă de viață, multe opțiuni de personalizare și un echilibru impresionant între preț și calitate.

Pentru că a avea totul deodată nu mai este un lux scump, ci o plăcere accesibilă, ce vine de la ZIZITO cu dragoste, grijă și profesionalism ridicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS