10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCărucior ZIZITO Olivia, siguranța copiilor și confort pentru părinți

Cărucior ZIZITO Olivia, siguranța copiilor și confort pentru părinți

Vara este un moment pentru plimbări la soare, excursii aproape și aventuri cu întreaga familie. Cu toate acestea, pentru a nu transforma „aventura” în „tortură”, părinții copiilor și bebelușilor au nevoie de un ajutor foarte valoros – căruciorul de vară.

În esență, cărucioarele de vară sunt modele minimaliste special concepute pentru a fi ușoare, ușor de transportat și compacte pentru depozitare în toate condițiile. Întrebarea principală aici este una: cum poate căruciorul să nu cântărească, să nu ocupe spațiu și să se plieze ușor, fără a compromite stabilitatea și siguranța în vreun fel.

Răspunsul la această întrebare îl primim de la compania elvețiană ZIZITO și căruciorul lor de vară Olivia , care combină perfect cele mai bune opțiuni.

Proiectare, construcție și materiale utilizate

Cele mai importante condiții pentru realizarea unui echilibru între mobilitate și siguranță sunt tocmai proiectarea, construcția și materialele utilizate, pe care în Olivia le vedem în următoarea configurație:

  • Modelul este realizat cu o bază din oțel de înaltă calitate, completată de elemente de conectare din plastic întărit și un finisaj textil din țesături ușoare și respirabile .
  • Construcția garantează o distribuție uniformă a greutății, un echilibru stabil asupra denivelărilor și riscul absolut eliminat de răsturnare.
  • Design-ul este construit pe o combinație de confort și siguranță excelentă, dezvoltată cu ideea de a satisface nevoile mediului urban.

Care sunt principalele calități garantate de planificarea și implementarea elvețiene a ZIZITO Olivia?

Versatilitate și mobilitate

Căruciorul ușurează munca părinților și oferă siguranță copiilor în timp ce se deplasează prin oraș și prin toate obstacolele sale mici și mari. Oferă depășire rapidă și flexibilă a scărilor, bordurilor, trotuarelor inegale, rampelor, lifturilor și vehiculelor de transport public. Poate fi transportat cu ușurință, deoarece este extrem de ușor și copilul va fi întotdeauna în siguranță, datorită numeroaselor caracteristici.

Lejeritate și compactitate

ZIZITO Olivia este special conceput pentru a îndeplini câteva cerințe de bază ale părinților în ceea ce privește căruciorul de vară și anume:

  • Permite transportul ușor, indiferent dacă copilul este sau nu în interior.
  • Este extrem de potrivit pentru călătorii, deoarece este ușor și compact atunci când este pliat.
  • Necesită spațiu minim de stocare – atât acasă, cât și în toate destinațiile pe care intenționați să le vizitați împreună cu familia.
  • Se potrivește ușor în portbagaj, precum și în diverse compartimente pentru bagaje, cu metode alternative de transport, cum ar fi autobuzul, trenul sau avionul.

Sută la sută, siguranță certificată

Cea mai importantă caracteristică a modelului este că tot ceea ce s-a spus până acum este combinat cu un certificat individual de siguranță de la laboratorul independent SGS Elveția .

Certificatul este obținut ca urmare a testării și monitorizării amănunțite a procesului de dezvoltare a produsului, inclusiv a materialelor utilizate, a procesului de fabricație și a comportamentului în timpul unui potențial pericol.

Cum este asigurată siguranța copilului?

  • Cu o centură de siguranță în 5 puncte, care permite un grad ridicat de personalizare, astfel încât să acopere umerii și trunchiul cât mai strâns posibil.
  • Cu o placă de siguranță detașabilă, potrivită pentru restricționarea mișcării celor mici, precum și pentru protecție suplimentară față de posibila intrare a obiectelor externe.
  • Cu o copertină de protecție cu o cădere lentă, care protejează pielea delicată a bebelușului de efectele nocive ale razelor UV în soarele puternic de vară.
  • Cu o curea de siguranță pentru braț, care fixează controlul adultului asupra căruciorului în cel mai simplu și mai sigur mod posibil.
  • Cu anvelope duble din spumă EVA, care circulă ușor și distribuie greutatea uniform pentru o stabilitate sporită, în ciuda dimensiunilor compacte.

Finisajul cu materiale respirabile, la rândul său, oferă o protecție suplimentară a pielii împotriva transpirației, supraîncălzirii și disconfortului.

Durată lungă de viață

Prin design, căruciorul ZIZITO Olivia este potrivit pentru utilizarea în principal în lunile mai calde ale anului. Pe de altă parte, cu o utilizare adecvată, poate servi fără cusur pentru literalmente zeci de veri.

Nu în ultimul rând, această utilizare pe termen lung are un preț remarcabil de corect pentru calitatea elvețiană pe care o oferă. Astfel, o investiție minimă cu costuri de întreținere zero vă poate garanta ani de utilizare, chiar și atunci când creșteți mai mulți copii consecutiv.

Pentru a vă păstra căruciorul în stare bună cât mai mult timp, vă recomandăm să vă familiarizați cu recomandările producătorului pentru depozitare și întreținere continuă, apoi să vă bucurați de una dintre cele mai reușite achiziții!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS