8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialePovestea unei mame a doi copii care și-a restartat viața: „N-aș fi crezut că pot avea un salariu european și program flexibil fără a pleca din țară”

Povestea unei mame a doi copii care și-a restartat viața: „N-aș fi crezut că pot avea un salariu european și program flexibil fără a pleca din țară”

Când ai doi copii mici și niciun strop de experiență profesională, să îți găsești un job cu salariu ok și un program care să îți permită să te ocupi și de cei mici pare imposibil. De aceea, multe tinere mame rămân acasă perioade lungi, dedicându-se în totalitate creșterii copiilor. Însă Iulia Ghițulescu a reușit să își restarteze viața și dorește acum să împărtășească succesul și cu alți oameni. Iulia colaborează cu proiectul Team Butterfly, unde este consilier în nutriție.

„Povestea mea începe când am lăsat totul pentru familie și am plecat în alt oraș pentru a o lua de la zero. Job, părinți, prieteni, venit stabil. După prima naștere, am intrat în concediu de creștere. Având o indemnizație mică, nu vedeam ce viitor le voi putea oferi copiilor și mereu mi-am dorit ca atunci când stau acasă să nu mă simt inutilă și să scap de rutina copil – casa – grădină.

Într-o zi, am cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare o femeie care recomanda produse pentru slăbit. La acea vreme, îmi doream sp scap de burtă. Și asa a început aventura mea….Căutam comunicare, eram în căutarea de un venit în plus și înfometată să învăț ceva nou zilnic. Eram în depresie postnatală, eram anemică sever, cu tensiune foarte mică și dureri mari de cap, amețeli zilnic și complexată de burtica rămasă după nașterea primului copil. Am respectat programul primit, am dat jos burtica, analizele mele au ieșit surprinzător de bine, iar eu nu mai eram obosită, ci aveam energie cât să mut munți. Așa am început să caut și să împărtășesc experiența cu alți oameni, iar de acolo până la a ajunge la un salariu european lucrând de acasă a fost doar un pas.

Am studiat nutriția doar pentru a avea o siguranță și mai mare și a putea avea grija mai bine de Comunitatea mea actuală.
De la fata micuță și neîncrezătoare, plină de complexe am ajuns cea de azi, Iulia pe care o mulțime de oameni se bazează, lucrând de acasă într-o companie italiană, cu peste 50% români cu rezultate financiare incredibile. Oameni care au salvat alți oameni, și care se bucură de realizări financiare. Dintr-o viață modestă și închisă la un pas de viața visurilor mele
Am cât timp vreau pentru copii, lucrez de oriunde, iar banii vin prompt în fiecare lună. Am sprijin 24/7 și am învățat mai multe aici gratuit decât într-o viață la școală.

Am schimbat mai bine de 10 joburi de-a lungul vieții, am bătut calea străinătății pentru a realiza ceva mai repede decât la bătrânețe, dar acum nu aș mai lăsa ceea ce fac pentru nimic în lume.
Vestea bună e că oricine poate urma această cale, iar investiția inițială și înscrierea în proiect sunt gratuite și nu se cere experiență.

E o șansă pentru oricine caută mai mult timp pentru sine și familie, pentru oricine caută soluții pentru venituri suficiente, pentru oricine vrea să iasă din monotonie și să învețe ceva nou zilnic.
De câte ori nu ai recomandat ceva și nu ai primit nici macar un mulțumesc?
Șansele bune le căutăm zilnic, dar trebuie să perseverăm. Până să ajung la Team Butterfly, am mai încercat cu dezamăgire să colaborez cu două companii de cosmetice și produse de uz caznic .
Aceasta a fost, însă, schimbarea vieții mele, care mi-a oferit libertatea de a face regulile în propriul business.
Lucrăm cu aproape 40 de țări europene, la cele mai înalte standarde de calitate în îngrijire și sănătate/ remodelare corporală, cu produse biologice și dublu aprobate de Ministerele Sănătății din Italia și Germania
Formarea profesională este gratuită și se face online, iar venituri inițiale posibile variază între 100 și 1000 €.

Nu e nevoie decât să fii o persoană deschisă, comunicativă, activă pe rețelele sociale și politicoasă.
Sunt gata să împărtășesc mai multe cu oricine se regăsește în această poveste și dorește să încerce să își restarteze, la rându-i viața.”

Toate detaliile legate de programul Iuliei Ghiţulescu se pot solicita pe Whatsapp, la numărul 0771565015. Nutriţionistul poate fi contactat şi urmărit şi pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS