13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertoriale9 sfaturi esențiale pentru a purta bijuterii din argint

9 sfaturi esențiale pentru a purta bijuterii din argint

Bijuteriile din argint sunt mereu la modă. Cu nuanța sa frumoasă și cu strălucirea care induce încredere pe care o produce, mii de oameni poartă bijuterii din argint în fiecare zi.

În acest articol sunt câteva sfaturi despre cum să purtați bijuterii din argint. Pentru a produce efectul dorit, bijuteriile se poartă după anumite reguli de modă. La fel ca vinul, bijuteriile trebuie să fie bine asortate cu ceea ce se poartă alături de ele.

COORDONAȚI-VĂ CULOAREA ȚINUTEI CU BIJUTERIILE

Primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când purtați bijuterii din argint este culoarea hainelor pe care le purtați. Nuanțele și culorile întunecate, cum ar fi negrul și albastrul marin, se potrivesc bine cu bijuteriile argintii. Datorită nuanței sale luminoase, acestea oferă un contrast plăcut care scoate în evidență strălucirea argintului.

De asemenea, aceste culori sunt acceptabile pentru multe ocazii și, prin urmare, puteți purta bijuteriile de argint la diferite ocazii și locații.Evitați să vă asortați bijuteriile din argint cu culori neutre, deoarece nu este bine accentuat în acestea.

PURTAȚI BIJUTERII DE ARGINT LA BIROU

Să porți bijuterii la birou este în totalitate în regulă. Atunci când purtați bijuterii din argint la birou, asigurați-vă că acestea ies în evidență, dar nu distrag atenția. Bijuteriile argintii sunt cele mai bune bijuterii care se potrivesc acestei descrieri.

Puteți purta un colier sau o brățară de argint atunci când sunteți la birou. Puteți purta o geantă sau o husă de telefon asortată.

BIJUTERIILE DIN ARGINT SUNT POTRIVITE PENTRU ZI ȘI NOAPTE

Bijuteriile din argint pot fi purtate în orice moment al zilei sau chiar în diferite anotimpuri. O poți purta la birou și apoi la happy hour.

Spre deosebire de majoritatea bijuteriilor, puteți purta bijuterii din argint și în soarele fierbinte al verii. Soarele se reflectă din ea și, asortată cu haine de culoarea potrivită, vă accentuează pielea și trăsăturile acesteia.

ALEGEȚI STILUL CARE VI SE POTRIVEȘTE

Bijuteriile din argint vin în multe stiluri. Le puteți purta sub formă de colier, brățară, cercei, inele de logodnă sau orice altă formă de bijuterie.

ALEGEȚI MĂRIMEA POTRIVITĂ PENTRU OCAZIE

Bijuteriile din argint există în diferite dimensiuni. De exemplu, există coliere mari din argint care sunt potrivite pentru diferite situații sociale. De asemenea, puteți purta cercei de argint mici și discreți pentru ocazii oficiale.

Mărimea bijuteriilor pe care le purtați este determinată în principal de mediul înconjurător și de persoanele cu care veți interacționa. Unele bijuterii mari nu sunt potrivite pentru apariții publice și situații oficiale.

ASORTAȚI-LE CU ALTE BIJUTERII

Puteți purta bijuterii din argint cu orice alt tip de bijuterii. Culoarea sa neutră vă permite să o asortezi în special cu bijuterii strălucitoare din aur și cu orice altă culoare sau tip de bijuterie.

PURTAȚI ARGINTUL CU ÎNCREDERE

Atunci când purtați bijuterii din argint, acesta este cel mai necesar ingredient. Dacă nu aveți încredere în dvs., chiar și cel mai frumos colier sau cercei de argint va arăta șubred. Aveți grijă de imaginea de sine. Acest lucru vă va asigura că sunteți încrezătoare atunci când vă puneți bijuteriile din argint.

ALEGEȚI MODELUL POTRIVIT

Bijuteriile din argint pot veni în diferite modele. Aceste bijuterii cu model dau viață ținutei dvs. și chiar vă accentuează aspectul. Modelele diferite sunt, de asemenea, potrivite pentru diferite stiluri de îmbrăcăminte, ocazii, locații și evenimente la care purtați bijuteriile.

Prin urmare, este important să alegeți cu grijă modelele bijuteriilor din argint pe care le purtați.

AVEȚI GRIJĂ DE BIJUTERIILE DIN ARGINT PREȚIOS

Bijuteriile din argint tind să se păteze repede dacă nu se acordă atenția cuvenită. Deși cu siguranță vă iubiți bijuteriile din argint și vreți să le purtați tot timpul, trebuie să știți când este timpul să le dați jos.

Evitați să purtați bijuteriile delicate din argint în timp ce gătiți, faceți gimnastică, înotați sau în timpul oricăror treburi casnice. De asemenea, ar trebui să stați departe de expunerea extremă la căldură și lumină, deoarece argintul, precum și pietrele prețioase, se pot decolora.

Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta:

1. Curățați-vă bijuteriile înainte de a le depozita: Transpirația are tendința de a juca un rol de stricător, deoarece aduce umezeală și ar putea provoca pătarea. De aceea, este foarte important ca înainte de depozitare să ștergeți toată transpirația de pe bijuterii și să le depozitați în cutii ascunse.

2. Cutii ermetice: Depozitați-vă bijuteriile din argint într-o cutie etanșă sau într-o cutie de lemn anti-albire pentru a le păstra pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu le depozitați niciodată în cutii de lemn neacoperite, deoarece astfel își vor pierde cu siguranță culoarea sau strălucirea.

3. Folosiți hârtie sau cârpă antiderapantă: O modalitate excelentă de a vă păstra bijuteriile prețioase din argint este să înfășurați piesele cu o cârpă moale (cum ar fi muselina) pentru a păstra strălucirea și a preveni decolorarea. Nu le înfășurați niciodată în ziare.

4. Separarea este necesară: Nu păstrați două tipuri diferite de bijuterii în aceeași cutie. Este foarte esențial să vă păstrați bijuteriile într-o cutie de bijuterii separată sau în recipiente securizate care să le împiedice să se zgârie și să se spargă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS