6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeUNIC Imobiliare, desemnată cea mai bună agenție din Craiova la gala Imobiliare.ro

UNIC Imobiliare, desemnată cea mai bună agenție din Craiova la gala Imobiliare.ro

Agenția UNIC Imobiliare a fost premiată în cadrul galei de excelență Imobiliare.ro, fiind desemnată cea mai bună agenție imobiliară din Craiova în anul 2021. Este anul în care compania a împlinit și douăzeci de ani de existență.

De-a lungul timpului, agenția s-a diferențiat printr-o viziune originală și relația specială pe care o clădește cu clienții și partenerii săi. Managerul agenției, Nicu Răduț, este cel care a insuflat viziunea sa inedită asupra business-ului echipei pe care și-a ales-o și pe care a consolidat-o în peste două decenii de existență.

„Pe lângă confirmarea clienților și partenerilor noștri că suntem buni, an de an și zi de zi, iată că acum avem și confirmarea juriului de specialitate, care a decis că Unic Imobiliare este Agenția Anului 2021 în Craiova. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la povestea aceasta frumoasă și mulțumim juriului din București pentru că ne-a oferit această distincție. Ne bucură aprecierea venită de la experții de pe plan național și sperăm ca aceasta să se oglindească și în recunoașterea succesului și expertizei noastre pe plan local”, a transmis Nicu Răduț cu acest prilej.

Pentru UNIC Imobiliare, longevitatea și succesul pe piața imobiliarelor, unde concurența este acerbă, sunt rezultatul unei perspective inedite. Pentru a oferi clientului cea mai bună soluție, este nevoie de a rezona, mai întâi, cu acesta și a-i înțelege în mod real nevoile, afinitățile și posibilitățile. Iar flerul este o parte importantă din poveste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS