12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCraiovenii pot scăpa de electrocasnicele vechi cu un simplu telefon, fără costuri

Craiovenii pot scăpa de electrocasnicele vechi cu un simplu telefon, fără costuri

De aproape trei luni, la nivelul municipiului Craiova se desfăşoară o campanie de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice (DEEE) accesibilă tuturor. Printr-un simplu telefon, orice craiovean poate solicita companiei RECYCLABLE D&D WASTE SRL ridicarea acestor echipamente vechi, chiar din pragul uşii, fără niciun cost.

Compania Recyclable D&D Waste a a intrat pe piața serviciilor integrate de colectare a deșeurilor în anul 2020, oferind servicii de colectare şi valorificarea deșeurilor provenite din ambalaje. În ultima perioadă, societatea a demarat şi activitatea de colectare DEEE-uri de la domiciliul persoanelor fizice.

“Oamenii au fost receptivi şi lucrurile decurg bine, însă ne dorim să creştem volumul deşeurilor electronice şi electrocasnice colectate, pentru că este un serviciu în beneficiu mediului şi, implicit, al nostru, al tuturor, fără costuri. Procesul este foarte simplu pentru cetăţeni. E suficient să ne contacteze la numărul de telefon 0767806165, iar în maxim 24 de ore noi ne deplasăm la domiciliu şi preluăm deşeurile. Am mers să ridicăm chiar şi un cuptor cu microunde. Vrem ca oamenii să ştie că au posibilitatea de a recicla la îndemână, trebuie doar să îşi dorească”, transmite echipa Recyclable D&D Waste.

RECYCLABLE D&D WASTE SRL a intrat pe piaţă cu o abordare nouă, mizând pe seriozitate şi promptitudine, pentru a încuraja comportamentul responsabil faţă de mediu. “Ne-am propus de la bun început participarea activă la protejarea și la conservarea mediului înconjurător prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deșeurilor. Suntem eficienţi şi dispunem de toată logistica necesară pentru colectarea deșeurilor nepericuloase și a DEEE-urilor”, spun reprezentanţii Recyclable D&D Waste.

Pentru preluarea gratuită a echipamentelor electronice şi electrocasnice de la domiciliu, tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la numărul 0767806165.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS