8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeNutriţionistul Iulia Ghiţulescu ajută femeile cu consultaţii gratuite, în martie

Nutriţionistul Iulia Ghiţulescu ajută femeile cu consultaţii gratuite, în martie

Mâncarea din zilele noastre este plină de aditivi, conservanți, coloranți, pesticide, injectată cu tot felul de hormoni. Toate aceste lucruri nesănătoase ne încetinesc gândirea şi ne obosesc, iar nivelul ridicat de stres asociat cu stilul de viaţă contemporan nu face decât să exacerbeze efectele negative pe care alimentaţia proastă şi mediul nesănătos o au asupra noastră, semnalează nutriţionistul Iulia Ghiţulescu.

Ce facem când curele de slăbire şi sportul nu sunt eficiente?

Acest stil de viaţă a dus la creşterea fulminantă a persoanelor care se confruntă cu exces de greutate, iar curele de slăbire sau sportul devin adesea frustrante, pentru că nu vin cu rezultatele dorite.

“Dacă vom încerca să dăm jos kilograme doar prin dietă, vom obține și mai multe dereglări ale organismului. În timp, rezultatul va fi întoarcerea rapidă a kilogramelor, plus o sănătate deteriorată.
Prin sport, ajutăm organismul. Nu este suficient să ardem calorii. Dacă nu mănânci suficient de nutritiv sau mănânci dezechilibrat, sportul nu va face mare mare lucru. Mai rămâne soluţia deficitului caloric care, atent făcut, ajută, dar corpul nu este resetat, aşa că rezultatele nu se vor păstra. Corpul se curăţă zilnic în mod natural, dar în condițiilede azi va avea nevoie de un ajutor suplimentar. Doar alimentația nu e suficientă”, spune Iulia Ghiţulescu.

Rezultatele vin când corpul este remineralizat şi resetat


Nutriţionistul precizează că, pentru a scădea în greutate și pentru a menține rezultatele, este nevoie de mai mult decât o dietă sau fitness: “Este nevoie ca și corpul să fie remineralizat, resetat și curățat”.

Iulia Ghiţulescu coordonează o comunitate online pentru toate persoanele care vor slăbească și să se remodeleze sănătos, cu ajutorul unui program de restart corporal şi reeducare alimentară, complex din toate punctele de vedere.
“Un astfel de program te ajută să scapi de retenţia de apă din organism, de surplusul de centimetri la haine, de celulită, oboseală şi susţine menţinerea elasticităţii piele în timp ce slăbești”, menţionează specialistul.

Culturi italiene şi asiatice cu proprietăţi miraculoase

Programul Iuliei Ghiţulescu are la bază puterea plantelor atent alese din culturi italiene și asiatice bio 100%. “Sunt ingrediente notificate la Ministerul sănătății din Italia, cel mai important fiind ciuperca nemuririi, ganoderma, cu proprietăți miraculoase asupra sănătății umane”.

Programul include şi un plan alimentar, monitorizare, acces nelimitat în comunitate, reţete sănătoase, tabel cu combinaţiile alimentare, idei de mic dejun, prânz şi cină, fişă de cumpărături şi suport pentru atingerea obiectivelor. Zilnic, nutriţionistul asigură şi 10 minute de antrenament.

Promoţie în luna martie

Pentru că luna martie este dedicată femeii, specialistul transmite că în această lună toate consultaţiile pentru doamne şi domnişoare sunt gratuite şi există surprize pentru toate persoanele care se vor înscrie în program, care va debuta pe 10 martie.
“Programul este destinat tuturor celor care îşi respectă corpul şi sănătatea. Comunicarea şi cooperarea sunt cele mai importante. În rest, unde este sprijin, mereu se va reuşi”.

Toate detaliile legate de programul Iuliei Ghiţulescu se pot solicita pe Whatsapp, la numărul 0771565015. Nutriţionistul poate fi contactat şi urmărit şi pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS