8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertoriale5 piese de toamnă pentru orice stil masculin

5 piese de toamnă pentru orice stil masculin

Atunci cand vrei sa aduci putina creativitate in outfiturile tale, nu trebuie decat sa-ti folosesti imaginatia si bunul gust pentru a integra tendintele in tinutele tale si sa experimentezi cat mai mult folosind si aceste piese clasice. Incearca noi combinatii inedite pentru lunile de toamna cu cele mai simple piese masculine, usor de integrat in garderoba oricarui sezon rece.  Citeste mai departe ca sa afli cum poti iesi din rutina de stil inevitabila in orice tranzitie intre anotimpuri!

Jacheta biker din piele

Prima piesa cool pe care trebuie neaparat sa o ai in garderoba este jacheta de piele sau piele intoarsa, stil biker. I se potriveste oricui si e foarte usor de purtat in fel si fel de contexte. Merge de minune si cu jeansi si sneakers albi, si cu pantaloni de costum si pantofi barbati, dar si cu joggers din bumbac relaxati si tenisi Converse.

Pantalonii clasici

Nu-i asa ca nu iti pasa de vremea de afara cand abia ce au inceput din nou iesirile si evenimentele si vrei sa arati bine de fiecare data? Pantalonii cu pense sunt intotdeauna o idee buna, si perfecti pentru a rupe rutina in acest sezon. Pentru a obtine un look indraznet incearca si o pereche de pantaloni din stofa si poarta-i cu sneakers, un tricou alb si geaca din denim sau piele intoarsa.  Cu siguranta vei arata impecabil intr-o astfel de tinuta!

Bocancii cu sireturi

Mesajul este unul foarte clar: Anul acesta se poarta bocancii! Nu trebuie neaparat sa fii pasionat de motociclete pentru a-i putea purta, este suficient sa fii la curent cu tendintele. Iar daca bocancii de motor nu iti plac, ii alegi pe cei stil combat, ce amintesc de uniformele militare. Simpli sau cu elemente metalice, bocancii cu sreturi sunt o piesa „must-have” a sezonului. Alege din oferta de ghete de barbati de la Fashion Days.

Sneakers in stil retro

In acest an incaltamintea sport old-school, in stilul anilor ’70, va reveni in mare voga. Versiunile clasice isi vor face loc in garderoba, iar tu le vei adora cu siguranta. Pantofii sport clasici sunt usori, lejeri, au o silueta delicata si sunt foarte placuti. O pereche de tenisi albi cu detalii colorate se va potrivi lejer cu majoritatea tinutelor tale. De altfel, toate aceste modele in stil retro sunt intr-o singura culoare sau in cel mult doua nuante ale aceleiasi culori.

Blugii de culoare neagra

Fie ca alegi un model slim fit, relaxed fit sau unii regular fit, jeansii sunt ideal de purtat in weekend, atunci cand vrei sa te simti confortabil. Reprezinta piesa cel mai usor de accesorizat, ce transforma rapid o tinuta lejera intr-una ceva mai serioasa. E suficient sa renunti la tricoul oversized si la perechea de tenisi si sa le inlocuiesti cu o camasa si o pereche de ghete si deja ai obtinut un cu totul alt look.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS