27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCe reprezintă paturile Boxspring? 

Ce reprezintă paturile Boxspring? 

Somnul este unul dintre elementele vitale ale regimului nostru de viață. Mulțumită lui, suntem odihniți și încărcați cu energie pentru a doua zi. Având în vedere acest lucru, producătorii se străduiesc din ce în ce mai mult să satisfacă cât mai bine această nevoie fiziologică. Scopul este întotdeauna unul – obținerea unui confort maxim, care să garanteze un somn sănătos și de calitate. 

Un mit des întâlnit este acela că doar salteaua este importantă. Deși funcția sa este importantă, suportabilitatea sa este la fel de importantă. Tocmai din cauza acestui fapt, producătorii au combinat aceste două detalii pentru a crea ceva diferit și, uneori, mai practic. Așa-numitele paturi Boxspring în traducere – „cutie cu pat cu arcuri” este una dintre cele mai noi tendințe în mobilierul de dormitor.

Ele câștigă o popularitate din ce în ce mai mare datorită funcțiilor combinate pe care le oferă, dar și datorită aspectului lor ordonat și practic. 

Paturile boxspring sunt preferate datorită calității lor deosebite – confort incomparabil. Pentru a înțelege de ce un dormitor cu pat boxspring este atât de special, vom descrie în detaliu caracteristicile sale. 

La prima vedere, chiar dacă pare un pat standard, vă va induce în eroare. Se compune din picioare, mecanismul boxspring, iar pe el există o saltea pentru un confort și mai mare – topper. Topper-ul, pe lângă faptul că adaugă un plus de confort, protejează și salteaua principală. O altă componentă inclusă si situată la capete este tetiera, în special pentru cap.

Construcția cu mai multe straturi ascunde realizarea acestui confort suprem pentru corp. Această construcție este situată într-o cutie din lemn sau metal, care este echipată cu arcuri stratificate. Oferă o bază complet stabilă și fixă, ceea ce este extrem de important pentru saltea. Un alt lucru care distinge patul boxspring de celelalte este înălțimea sa. Aceasta nu a fost creată datorită stratificării fiecărui detaliu, ci pentru a atinge înălțimea optimă, care este legată de poziționarea saltelei. Poate că aici este potrivit să facem o scurtă referință la povestea „Prințesa și bobul de mazăre”. În care se scrie despre un strat format din mai multe saltele și paturi din puf. Aici cu siguranță nu avem un bob de mazăre care ar provoca neplăceri și nu este nevoie pentru a evalua și a căuta întotdeauna cel mai confortabil dormitor. 

Tipuri de paturi boxspring

În funcție de modelele disponibile, există câteva care oferă funcții suplimentare. Una dintre ele este un locul de depozitare, sub structura patului, și în acest scop este realizat un mecanism de ridicare. Celelalte opțiuni oferite sunt – dulapuri încastrate și sertare pentru bagaje. Unele dintre modele au  mecanism electric care permite reglarea tetierelor sau a așa-numitelor tablii, precum și a unei  platforme speciale situată sub picioare. O altă caracteristică suplimentară pe care o oferă unele modele este capacitatea de a pune diferite saltele. Aceasta este o informație  deosebit de bună pentru acele cupluri care au preferințe diferite în ceea ce privește fermitatea și tipul de saltea. 

Prin ce se distinge patul boxspring de cel standard? 

În primul rând, aici cuvântul cheie este comoditate. Patul boxspring a fost creat în principal din motivul celui mai important element care însoțește somnul – confortul. Pentru un confort și mai mare, puteți alege un pat boxspring, cu spumă cu memorie, saltea anatomică sau ortopedică. În funcție de necesități și preferințele dvs.

Având în vedere tehnologia unică, nu există nicio bază de comparație cu somierele. 

În plus, datorită designului curat, culorilor neutre și aspectului compact, paturile boxspring se potrivesc aproape oricărui stil. În cazul în care designul dvs. este puțin diferit, modelele tapițate sunt o opțiune. 

Nu este o coincidență faptul că în țările mai dezvoltate, cum ar fi Statele Unite, Marea Britanie, Canada și în special Germania, paturile boxspring sunt cele mai preferate de mult timp.

Pe scurt, principalele paragrafe care diferențiază patul boxspring de alte paturi sunt: ​​asigurarea unui confort maxim, adaptabilitate, stabilitate maximă, înălțime optimă, stabilitatea saltelei și cel mai important  garanția unui somn de calitate. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS