14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCărucior de vară ZIZITO Sandra - siguranță și stil

Cărucior de vară ZIZITO Sandra – siguranță și stil

A fi părinte în secolul 21 este o provocare din mai multe motive.

Primul este marea varietate de produse, mărci și modele de accesorii pentru bebeluși care creează „ paradoxul alegerii ” – o confuzie serioasă cauzată de disponibilitatea a prea multe opțiuni.

Al doilea este dinamica timpului nostru – mișcarea constantă și numeroasele angajamente pe care părinții trebuie să le îndeplinească adesea cu copilul lor.

Pentru a îndeplini cel mai bine aceste particularități pur culturale ale timpului nostru, marca elvețiană ZIZITO creează un catalog de produse sigure, practice, mobile și complete în logica minimalismului perfect.

Astăzi vorbim despre un astfel de produs – cărucior ZIZITO Sandra, potrivit pentru copii cu vârsta peste 6 luni și cu o greutate de până la 15 kilograme. Este accesoriul urban perfect, iar caracteristicile sale tehnice fac alegerea foarte ușoară – deoarece acum este posibil să aveți tot ce aveți nevoie într-un singur produs.

Construcție și materiale folosite în construire

ZIZITO Sandra are o structură de bază ușoară și puternică din aluminiu – dovedit a fi cel mai bun material atunci când vine vorba de echilibru între durabilitate și greutate.

Pe șasiul căruciorului este montat un insert textil larg realizat din țesături de înaltă calitate, respirabile și hipoalergenice.

Roțile modelului sunt mici și ușoare – realizate din spumă moale EVA. Materialul combină greutatea redusă a plasticului cu funcționarea lină a cauciucului natural, demonstrând în același timp o durabilitate mai mare a ambelor materiale.

Toate elementele structurale sunt conectate între ele prin intermediul unui material plastic întărit, care își păstrează ușurința fără a compromite stabilitatea.

Și pentru a vă asigura că teoria este pusă în practică 100%, puteți vedea certificatul individual de siguranță al modelului ZIZITO Sandra, emis de laboratorul independent SGS Elveția.

Design și stil

Desigur, funcționalitatea este foarte importantă. Dar perfecțiunea poate fi atinsă numai atunci când vine în combinație cu stilul, estetica și execuția clasică.

Modelul ZIZITO Sandra se bazează pe un design absolut clasic, universal și curat, potrivit pentru toate sexele și toate vârstele. Căruciorul este disponibil în trei variante de culoare și anume:

  • Negru pur, fără culoare suplimentară sau elemente figurale;
  • Gri clar cu elemente negre pe suportul pentru picioare și centuri;
  • Gri cu puncte albe situate pe zone mici ale baldachinului, centurilor și suportului pentru picioare.
  • Fiecare dintre modele se află în nuanță întunecată, asigurând o rezistență mai mare la petele vizibile și o curățare mai ușoară.

Opțiuni suplimentare ale modelului

Pur tehnic, ZIZITO Sandra este conceput pentru a oferi atât confortul bebelușului, cât și al adultului care are grijă de mișcarea sa. Pentru a optimiza securitatea și confortul, modelul este echipat cu:

  • Mâner telescopic pentru transport mai ușor
  • Opțiuni de reglare a poziției scaunului și a spătarului
  • Coș de bagaje convenabil, cu capacitate mare
  • Husa pentru picioare pentru lunile mai reci
  • Sistem de frânare cu blocare într-un punct pentru roțile din spate
  • Placă de siguranță detașabilă în față
  • Centură de siguranță în 5 puncte cu dimensiune reglabilă
  • Plierea ușoară cu un singur buton și dimensiunile compacte la pliere.

Rezultatul este fără echivoc: mobilitate perfectă într-un mediu urban, transport ușor prin obstacole și distanțe mari și o garanție 100% a siguranței copiilor.

Nu în ultimul rând – ZIZITO Sandra este o plăcere absolut accesibilă, care este accesibilă pentru bugetul fiecărei familii. Aceasta este rădăcina culturii și filozofiei muncii ZIZITO Elveția – îngrijirea la prețuri accesibile de înaltă clasă. Pentru că nimeni nu ar trebui, în niciun caz, să fie obligat să facă compromisuri cu cei pe care îi iubește!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS