10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeLăpuş Residence, un proiect rezidenţial de lux la doar un pas de Mall Electroputere

Lăpuş Residence, un proiect rezidenţial de lux la doar un pas de Mall Electroputere

La numai 500 de metri de Electroputere Parc Mall, ansamblul rezidenţial de lux LĂPUȘ Residence Craiova se apropie de finalizarea primei etape a construcţiei, cu trei blocuri cu apartamente cu 1, 2 sau 3 camere complet finisate, 4 spaţii comerciale PREMIUM şi un număr generos de locuri de parcare exterioare.

Lăpuş Residence este un proiect conceput pe meleaguri olteneşti, la Craiova, dar a „călătorit” până la San Marino, unde se află compania-mamă, unde a fost regândit şi modificat pentru a atinge exigentele standarde occidentale.

„S-au făcut foarte multe îmbunătăţiri şi apoi am început să îl transpunem”, spun reprezentanţii societăţii.
Lăpuş Residence a devenit un proiect de suflet pentru echipă, pentru care încheierea lucrărilor vine şi cu un omagiu adus unor oameni speciali, care au creat conceptul, „stay exclusive”. Pentru a-i avea alături, echipa a creat lângă imobile un spaţiu verde sub formă de inimă, mai ales că ei au fost şi cei care au propus amenajarea peisagistică. „Chiar dacă nu se mai află printre noi, rămân în inima noastră pentru totdeauna”.

Construcţie ca la carte, cu disciplină şi rigurozitate

Compania care a demarat proiectul imobiliar are o experienţă vastă în producţia de aluminiu şi mai multe fabrici în Italia şi San Marino. Terenul unde se ridică proiectul a fost achiziţionat iniţial pentru construirea unei fabrici la Craiova, la începutul anilor 90. Între timp, contextul social a determinat antreprenorul să îşi schimbe planurile şi să valorifice terenul prin construirea unui complex rezidenţial la standarde ridicate.
Astfel a apărut Lăpuş Residence.

„Am fost noi pe piaţă, iar oamenii au fost reticenţi deoarece nu ne cunoştea nimeni. Dar am pornit cu o bază financiară solidă, cu un proiect bugetat de la A la Z, fără presiunea creditelor şi cu multă rigurozitate. Avem un proiect care include 7 blocuri, care a fost împărţit în trei etape. Prima etapă presupune construcţia a trei blocuri cu două etaje, care urmează a fi finalizate la data de 30 iunie. Suntem în grafic, lucrăm la finisajele interioareşi exterioare”, transmite echipa.

Calitatea proiectului a convins de la primele etape

Lăpuş Residence oferă garsoniere de 40 mp, apartamente cu două camere, de 60-70 mp, şi cu trei camere, cu suprafeţe de 90 mp, chiar şi 105 mp.

„Per total, am vândut cam 80% din totalul locuinţelor. Acestea vor fi predate la cheie, cu parchet, gresie, utilate sanitar. Toate locuinţele au balcoane, inclusiv garsonierele.”
Totul a fost atent studiat până în cel mai mic detaliu, în funcţie de climă, de zonă, de oameni. Iar calitatea proiectului a vorbit de la sine.

„Avem clienţi care ne-au urmărit din prima săptămână, vin pe şantier periodic să vadă cum decurge totul. S-a pus mare accent pe acustică, este prima clădire din Craiova care are izolaţie fonică în tavan, în pardoseală, spuma folosită este tot cu izolaţie, la fel şi tuburile. Uşile au şi ele sisteme de izolaţie fonică. Locuinţele sunt prevăzute cu tâmplărie din aluminiu, centrale proprii, încălzire în pardoseală cu tuburi de 2 mm grosime. Tencuiala este pe bază de var şi ciment alb, cu produse premium. Chiar şi gletul şi vopseaua vor fi tot pe bază de var, pentru ca pereţii să respire şi să nu se creeze condens. Avem marmură pe casa scării, lift spaţios, prevăzut şi pentru persoane cu dizabilităţi, sisteme avansate de termoizolaţie şi hidroizolaţie”, precizează dezvoltatorul.

Lăpuş Residence vine cu o arhitectură ultramodernă şi inovatoare şi cu o propunere pentru un stil de viaţă contemporan, cu locuri de joacă pentru copii, zone de recreere şi spaţii verzi amenajate cu stil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS