22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeBicicleta pentru copii ZIZITO LUCAS 18 ": Design elvețian cu certificat de siguranță SGS

Bicicleta pentru copii ZIZITO LUCAS 18 „: Design elvețian cu certificat de siguranță SGS

Marca elvețiană ZIZITO este una dintre cele mai noi adiții pe piața europeană din ultimii ani și există mai multe motive pentru aceasta.

Mai presus de toate, ZIZITO oferă o gamă extrem de largă de produse pentru bebeluși și copii, inclusiv mobilier pentru copii, cărucioare, trotinete, triciclete și diverse tipuri de jucării.

Toate aceste produse, deși diverse ca natură, împărtășesc mai multe calități comune care construiesc imaginea generală a mărcii: sunt proiectate inteligent, funcționale, cu un design atractiv și certificat de siguranță SGS, garantând siguranța copilului.

Toate acestea se aplică în totalitate bicicletelor pentru copii ZIZITO, iar modelul LUCAS 18 „este una dintre perlele din coroana mărcii”. Să vă spunem de ce:

ZIZITO LUCAS 18 „- aspect clasic și design modern intr-un singur model

În proiectarea bicicletei pentru copii ZIZITO LUCAS veți găsi ce e mai bun din ambele lumi: design clasic și tehnologii noi. Aspect elegant și curat, combină cele mai bune practici în selectarea materialelor, proiectare, procesul de producție, logistică și depozitare, astfel încât să devină un model reprezentativ pentru industria sa.

Roțile de 18 inch sunt completate de un cadru și detalii într-un design neutru unisex – o bază gri-argintiu cu elemente electrice. Accentele strălucitoare reflectă lumina și sporesc vizibilitatea bicicletei, creând condiții pentru o mișcare sigură în mediul urban sau cu vizibilitate redusă.

Toate cele de mai sus, combinate cu prețul final absolut rezonabil, lansează destul de meritat marca ZIZITO și modelul LUCAS printre pozițiile de lider pe piață.

Caracteristicile tehnice ale bicicletei pentru copii LUCAS 18″

Din punct de vedere tehnic, ZIZITO LUCAS 18 „este un reper pentru o combinație inteligentă de funcționalitate ridicată și navigație minimalistă. Parametrii săi sunt adaptați vârstei și capacităților recomandate ale copilului, iar obiectivul lor principal este unul: rapid, ușor, mișcare flexibilă și sigură.

În acest scop, modelul este echipat cu:

  • Cadru robust din oțel;
  • Coroană ușoară din aluminiu cu o singură viteză;
  • Frâne pe disc față și spate;
  • Furcă frontală cu amortizor;
  • Elemente auxiliare pentru o bună vizibilitate și siguranță suplimentară: aripi sigure, claxon, reflectoare, stop etc.

Avantajele suplimentare ale modelului includ mânere ergonomice din cauciuc pentru o aderență cât mai naturală și confortabilă, un suport pentru fixare în poziție verticală și, desigur, un certificat SGS individual pentru a asigura calitatea și siguranța tuturor acestor elemente.

Rezultatul? – Cele mai bune performanțe posibile pe diferite terenuri, combinate cu un control bun, durabilitate și o perioadă lungă de utilizare.

Sfaturi și instrucțiuni suplimentare de utilizare

Bicicleta ZIZITO Switzerland LUCAS de 18 „este potrivită pentru utilizarea de către copiii cu înălțimea de 115 până la 130 cm și nu are roți auxiliare. Un avantaj suplimentar este dacă copilul a folosit anterior o bicicletă cu roți auxiliare și are abilități de echilibru de bază, rotire, oprire și interacțiune sigură cu ceilalți în timp ce conduceți.

Pentru siguranța copilului, părintele este obligatoriu să furnizeze echipamentul de protecție necesar, cum ar fi o cască fiabilă, genunchiere și cotiere, precum și să explice copilului cum să le pună și să le folosească corect.

Bicicleta este fabricată din materiale rezistente la rugină și coroziune și, totuși, pentru a-și păstra aspectul și funcționalitatea, este foarte recomandat să fie depozitată în interior, fără expunere constantă la temperaturi extreme și umiditate prelungită.

Curățarea bicicletei se poate face sub apă curentă sau în saloane specializate pentru întreținerea vehiculelor, unde va fi tratată și într-un mod adecvat și sigur.

Prin achiziționarea unei biciclete LUCAS de 18 „de la ZIZITO Elveția, veți primi o garanție pentru o perioadă de 24 de luni. În această perioadă, eventualele defecte sau defecțiuni potențiale din fabrică trebuie remediate cu promptitudine pe cheltuiala producătorului și/sau a dealerului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS