22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeBicicleta pentru copii ANABEL - ergonomică, elegantă, sigură

Bicicleta pentru copii ANABEL – ergonomică, elegantă, sigură

Brandul elvețian pentru copii Zizito intră pe piață cu mai multe obiective clar declarate: să ofere un raport calitativ nou între preț și calitate, să garanteze siguranța de neegalat a produselor sale și să ofere îngrijire cuprinzătoare a copiilor acasă și în aer liber.

Bicicleta ZIZITO ANABEL este o întruchipare excelentă a acestor aspirații. Oferă mai mult decât o soluție excelentă pentru dezvoltarea corectă și divertismentul sigur al copilului: o gamă de prețuri medie, combinată cu o clasă înaltă de construcție și materiale utilizate. Bineînțeles, siguranța sa nu este o simplă afirmație, ci un fapt certificat: modelul a fost testat și confirmat pentru a îndeplini cele mai înalte standarde ale laboratorului independent SGS Elveția.

Care sunt trăsăturile distinctive ale ZIZITO ANABEL și de ce să alegeți acest model stabil, de înaltă calitate și cochet pentru fiica dumeanvoastră? Aflați răspunsurile la toate întrebările în rândurile următoare.

Cui este potrivită bicicleta pentru copii ZIZITO ANABEL?

Bicicleta ZIZITO ANABEL are roți cu un diametru de aproximativ 40 cm (16 inci). Conform instrucțiunilor producătorului, această dimensiune satisface nevoile copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani sau cu o înălțime aproximativă de 105 până la 120 cm.

Structura de susținere, roțile și accesoriile suplimentare pentru roți au o greutate brută totală de 10,5 kg. Această specificitate a modelului îl clasifică ca fiind suficient de greu pentru a fi stabil și fiabil și, în același timp, suficient de ușor pentru a satisface nevoile și capacitățile copilului în timpul călătoriei.

ZIZITO ANABEL poate fi condus fără probleme în parc, pe stradă și pe alte drumuri de nivel adecvate acestui scop. Cu ajutorul roților auxiliare ușor de asamblat și dezasamblat, aceasta poate fi adaptată cu ușurință la capacitățile copilului, făcând ciclismul o experiență relaxantă și plăcută.

Care sunt componentele care garantează confortul modelului?

Confortul, postura adecvată și siguranța copilului sunt factori esențiali atunci când alegeți o bicicletă pentru copii. De aceea, ZIZITO ANABEL oferă următoarele avantaje în acest sens:

  • Mânerele din cauciuc ergonomice pentru o aderență adecvată, o postură bună a umărului și un control optim asupra mișcării bicicletei.
  • Un scaun din material moale și durabil, care nu alunecă, nu face pielea să transpire și nu creează condiții prealabile pentru a provoca un accident sau disconfort în timpul pedalatului prelungit.
  • Un al doilea scaun moale în spatele scaunului principal permite o aventură reală, empatică. Cu un frate mic, un ursuleț de pluș sau un prieten mai bun – bucuria este singurul lucru pe care nu-l pierzi atunci când împărtășești.
  • Coș accesoriu suplimentar pentru că știm că dragul tău copil are mereu accesorii foarte importante de purtat. Îmbrăcăminte exterioară, o sticlă de apă sau lichid cu bule – nu contează, deoarece amplasate în coș, acestea nu vor împiedica copilul să se concentreze la mers.
    Nu în ultimul rând, modelul certificat are anvelope extrem de puternice și stabile, care asigură o deplasare lină și o rezistență fără precedent la soare, ploaie, noroi și coliziuni neprevăzute cu gropi.

Echipa ZIZITO vă sfătuiește să nu uitați să vă echipați copilul cu o cască, genunchiere și cotiere potrivite, indiferent de modelul de bicicletă pe care alegeți să îl cumpărați.

Caracteristicile stilului bicicletei pentru copii ZIZITO ANABEL

O privire asupra modelului vă poate spune mai mult decât o mie de cuvinte – combină atractivitatea și stilul într-un mod extrem de echilibrat; designul său este în alb pur și roz bebeluș, iar aplicațiile sunt frumoase și minimaliste.

Cadrul și furca roții sunt solide și stabile din motive de siguranță. Cu toate acestea, ele apar ca un accent de stil, pe care se află inscripțiile de marcă și diferitele decorațiuni ale modelului.

Pe scurt – modelul ZIZITO ANABEL este recunoscut fără a fi insipid; este delicat fără a fi pueril și este decorat fără a fi turtă dulce. Pentru că, pe lângă cască și genunchi zgâriați, fiecare micuță ar trebui să aibă un simț bine dezvoltat de armonie, stil, echilibru și estetică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS