14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeUNIC Imobiliare pune în circulaţie bancnote proprii, în valoare de 45000 euro

UNIC Imobiliare pune în circulaţie bancnote proprii, în valoare de 45000 euro

UNIC Imobiliare şi-a învăţat clienţii cu originalitatea încă de acum 20 de ani, de la prima vânzare. Iar în cele două decenii de existenţă, originalitatea a devenit un mod de a fi pentru echipa UNIC sau, mai bine zis, echipa UNICILOR, aşa cum îi place managerului Nicu Răduţ să spună.

În anul în care UNIC ajunge la două decenii de prezenţă pe piaţa de imobiliare, inventivitatea echipei nu putea decât să atingă cote şi mai înalte, iar Nicu a promis încă de la finalul anului trecut că 2021 va fi presărat cu momente şi cu premii cu totul speciale.

1 UNIC, echivalent a 100 de euro

Una dintre cele mai inedite idei de aniversare a celor 20 de ani este lansarea “bancnotei UNIC”.

Astfel, o bancnotă în valoare de 1 UNIC – echivalent a 100 de euro – va ajunge la clienţii care cumpără cu UNIC în perioada 28 mai-28 august, la cei care recomandă un alt client care va cumpăra sau va vinde cu echipa UNIC şi la clienţii care vor vinde în exclusivitate cu UNIC în perioada anterior menţionată.

“Valoarea nominală pentru anul acesta este de 100 de euro pentru un UNIC, iar bancnota se poate folosi la plata comisionului firmei, poate fi schimbată în bani în data 10 decembrie ale fiecărui an sau se poate ceda cu înştiinţarea emitentului”, transmite managerul companiei.

Tombolă pentru clienţii UNIC

Mai mult, pe 10 decembrie, clienţii care cumpără din imobilele marcate ca participante la tombolă au şansa de a câştiga un premiu în valoare de 10 UNICI. De asemenea, tot pe 10 decembrie, dacă un client recomandă un cumpărător ce va achiziţiona o locuinţă în imobilele participante la tombolă, vor participa, de asemenea, la o extragere pentru încă un premiu de 10 UNICI.

Şi cei care au realizat tranzacţii în anul 2021 vor participa la o tombolă în cadrul căreia vor avea şansa de a se număra printre cei 20 de câştigători ai unei bancnote.

“Îndemnul nostru este simplu şi sincer: ALEGE UNIC! Drept mulţumire pentru cei 20 de ani magici pe care clienţii noştri i-au transformat în realitate, am tipărit 450 de bancnote, echivalentul a 45.000 euro, care vor ajunge la o parte din cei care au contribuit la acest parcurs. Ne dorim să rămânem UNICI, cu clienţi UNICI şi în acest an ne-am propus să împărţim succesul nostru cu aceia care l-au făcut posibil”, transmite Nicu Răduţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS