11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeDivan, fotolii şi pat într-o singură canapea? Feydom aduce în Craiova mobilierul care îţi reinventează camera în câteva minute

Divan, fotolii şi pat într-o singură canapea? Feydom aduce în Craiova mobilierul care îţi reinventează camera în câteva minute

Casa ta e locul în care îţi petreci cel mai preţios timp: timpul personal. Locul unde abia aştepţi să ajungi după o zi de muncă, să te arunci în fotoliu sau să te întinzi pe canapea şi să dai drumul la serialul preferat sau să citeşti ultimul roman cumpărat. Şi pentru că mereu ne dorim ca acest spaţiu personal să fie perfect adaptat personalităţii noastre, când ajungem la mobilier, alegerile sunt grele. Ne dorim mobilă confortabilă, dar şi estetică. Practică, dar cu un design special. Ne dorim lucruri care să nu se demodeze şi care să nu ne plictisească.

Dar cum să nu ne plictisească o canapea pe care o păstrăm ani întregi? O echipă tânără de designeri din Macedonia a reuşit să răspundă la această provocare. Iar canapelele modulare Feydom sunt renumite şi premiate acum la nivel internaţional. Şi gata de testat şi comandat şi în Craiova.

Un puzzle cu mai multe variante de design

Gândite după un concept apropiat de puzzle, canapelele Feydom se pot transforma şi în paturi de o persoană sau două, şi în fotolii, şi în divane. Un set Feydom vine cu mai multe soluţii practice şi inovative, schimbând, în câteva minute, întregul design al camerei. Te-ai plictisit de canapea? O poţi transforma imediat în fotolii. Sau în divan şi taburete.

De câteva luni, produsele Feydom sunt disponibile şi showroom-ul din Craiova, pe strada Unirii, 114, unde pot fi testate de orice curios.

Matacao Archipelago, forme asimetrice spectaculoase

Printre cele mai atrăgătoare şi originale modele propuse de Feydom se află şi Matacao Archipelago, un set de module de sezut mai neconvenţional, cu forme unghiulare, asimetrice, neobişnuite. Modelul te invită să dai frâu imaginaţiei şi să creezi o varietate de combinaţii interesante pentru a aranja spaţii mai largi (vezi prezentarea aici).

De exemplu, setul Matacao Archipelago se poate transforma foarte uşor în canapea de trei persoane şi un fotoliu, două canapele de două persoane, un pat de două persoane spaţios sau un set de patru fotolii individuale.

Clooods, versatilitate şi eleganţă

Un alt model foarte versatil este Clooods, care se poate transforma în colţar, două paturi de două persoane, fotolii şi divan sau fotolii şi taburet (variantele de asamblare pot fi consultate pe site-ul Feydom, aici).

Clooods de la Feydom

Şi culoarea se poate schimba

Pe lângă numeroasele opţiuni de amenajare a spaţiului oferite de modelele Feydom, clienţii pot opta pentru huse complet detașabile pentru a avea o întreținere ușoară, dar şi pentru a schimba culoarea. Cu o canapea Feydom, o cameră poate arăta altfel atât astăzi, cât şi mâine.

Iar pentru a-i convinge pe craioveni de originalitatea produselor şi de toate aceste avantaje, reprezentanţii Feydom îi aşteaptă pe aceştia în showroom-ul de pe Calea Unirii, de la nr. 114, cu produse reduse până la 20%. Pentru comenzile la noile game, clienţii beneficiază, în această perioadă, de 10% discount.

Descoperiţi produsele şi pe site-ul www.feydom.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS