16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCondiții excepționale de spitalizare continuă, la Centrul Medical Phoenix!

Condiții excepționale de spitalizare continuă, la Centrul Medical Phoenix!

Ai nevoie de tratament sau recuperare medicală și nu știi ce varianta să alegi? Îți recomandăm Centrul Medical Phoenix dacă vrei să ai cele mai bune condiții de internare, cu cele mai ridicate norme de protecție împotriva COVID-19.

Centrul Medical Phoenix dispune de serviciu de Spitalizare Continuă, care oferă pacienților posibilitatea de internare pentru administrarea tratamentului medicamentos, monitorizarea eficienței tratamentului și recuperare medicală în cele mai sigure condiții.

Serviciul de Spitalizare continuă din cadrul Centrului Medical Phoenix permite internarea pacienților pentru 10-14 zile, în funcție de diagnostic și de planul de tratament recomandat de medicii specialiști.

Condiții moderne de internare la Spitalizare Continuă

Saloanele sunt dotate cu aparatură modernă, care oferă pacienților toate condițiile pentru a se simți confortabil pe tot parcursul internării. Pacienții beneficiază de 3 mese/zi și 2 gustări, precum și de o gamă diversificată de terapii de recuperare medicală.
Cel mai important lucru, spațiul dedicat Spitalizării Continue este unul dintre cele mai sigure spații, aplicându-se cele mai stricte protocoale împotriva răspândirii COVID-19.

Gamă diversificată de terapii pentru recuperarea medicală

În cadrul acestui serviciu, cu excepția procedurilor specifice afecțiunilor, pacienții pot beneficia de împachetări cu parafină și nămol de Techirghiol, băi terapeutice din plante, precum și tehnologii moderne pentru tratarea durerii: terapie Tecar și Shock Wave.

Procedurile se efectuează în fiecare zi, inclusiv sâmbătă și duminică, pentru a ajuta pacienții să se poată recupera integral pe toată durata internării.

În aceeași locație funcționează și centrul de Monitorizare pentru Epilepsie, ce dispune de servicii în contract CAS pentru specialităţile neurologie, cardiologie, iar începând cu 1 Iunie, pentru psihiatrie, medicină internă și investigații EEG.
Pentru a afla mai multe detalii legate de serviciul de Spitalizare Continuă din cadrul Centrului Medical Phoenix, puteți apela numărul de telefon  0351.801.868.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS