17.8 C
Craiova
marți, 18 mai, 2021
Știri de ultima oră Advertoriale Condiții excepționale de spitalizare continuă, la Centrul Medical Phoenix!

Condiții excepționale de spitalizare continuă, la Centrul Medical Phoenix!

Ai nevoie de tratament sau recuperare medicală și nu știi ce varianta să alegi? Îți recomandăm Centrul Medical Phoenix dacă vrei să ai cele mai bune condiții de internare, cu cele mai ridicate norme de protecție împotriva COVID-19.

Centrul Medical Phoenix dispune de serviciu de Spitalizare Continuă, care oferă pacienților posibilitatea de internare pentru administrarea tratamentului medicamentos, monitorizarea eficienței tratamentului și recuperare medicală în cele mai sigure condiții.

Serviciul de Spitalizare continuă din cadrul Centrului Medical Phoenix permite internarea pacienților pentru 10-14 zile, în funcție de diagnostic și de planul de tratament recomandat de medicii specialiști.

Condiții moderne de internare la Spitalizare Continuă

Saloanele sunt dotate cu aparatură modernă, care oferă pacienților toate condițiile pentru a se simți confortabil pe tot parcursul internării. Pacienții beneficiază de 3 mese/zi și 2 gustări, precum și de o gamă diversificată de terapii de recuperare medicală.
Cel mai important lucru, spațiul dedicat Spitalizării Continue este unul dintre cele mai sigure spații, aplicându-se cele mai stricte protocoale împotriva răspândirii COVID-19.

Gamă diversificată de terapii pentru recuperarea medicală

În cadrul acestui serviciu, cu excepția procedurilor specifice afecțiunilor, pacienții pot beneficia de împachetări cu parafină și nămol de Techirghiol, băi terapeutice din plante, precum și tehnologii moderne pentru tratarea durerii: terapie Tecar și Shock Wave.

Procedurile se efectuează în fiecare zi, inclusiv sâmbătă și duminică, pentru a ajuta pacienții să se poată recupera integral pe toată durata internării.

În aceeași locație funcționează și centrul de Monitorizare pentru Epilepsie, ce dispune de servicii în contract CAS pentru specialităţile neurologie, cardiologie, iar începând cu 1 Iunie, pentru psihiatrie, medicină internă și investigații EEG.
Pentru a afla mai multe detalii legate de serviciul de Spitalizare Continuă din cadrul Centrului Medical Phoenix, puteți apela numărul de telefon  0351.801.868.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CFR Cluj s-a impus la Botoșani și a cucerit...

CFR Cluj este fosta și totodată noua campioană a...

ȘTIRI GdS

00:03:08

(VIDEO) Tumoră ovariană gigantă de 40 kg, extirpată în...

O tumoră ovariană uriașă, de 40 de kilograme, a fost extirpată de medicii de la Spitalul Militar „Dr Carol Davila” din București de la...

România – cea mai mare creştere economică din UE...

România a fost, în primul trimestru al acestui an, cea mai dinamică economie din Uniunea Europeană, cu un avans al Produsului intern brut de...

Austria va renunţa la utilizarea vaccinului AstraZeneca

Austria va înceta să mai utilizeze vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de compania AstraZeneca, evocând probleme cauzate de întârzieri ale livrărilor şi reputaţia proastă a acestui...

Prețul gazelor va putea crește și cu 25% de...

Consumatorii casnici de gaze naturale ar putea plăti facturi cu 25% mai scumpe de la 1 iulie, data de la care trebuie încheiat un...

Harababura de la Ministerul Sănătății

Comitetul făcut responsabil de Ministrul Sănătății pentru scandalul deceselor COVID-19 este condus de același funcționar din minister care a uitat, la începutul anului, să...

Economia a crescut în primul trimestru cu 2,8%, mult...

Institutul Național de Statistică a transmis marți primele date (semnal) cu privire la evoluția economiei pe primele 3 luni din an. Potrivit estimărilor, PIB-ul...