10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeDezvoltatorul cartierului Magnolia scoate pe piață anul acesta 777 imobile

Dezvoltatorul cartierului Magnolia scoate pe piață anul acesta 777 imobile

Dezvoltatorul Cartierului Magnolia din Craiova lansează pe piață două proiecte imobiliare cu 777 locuințe, unul în zona Hanul Doctorului, lângă Panoramic, iar altul în zona Metro, lângă cartierul Magnolia.

Cartier Magnolia (zona Metro)

Cel mai mare ansamblu rezidențial din zona Craiovei se extinde cu Aleea 7 Magnolia, compusă din următoarele tipuri de locuințe: case pe parter, case P+1 retras (model mediteranean), apartamente și garsoniere în blocuri de locuințe cu regim de înălțime P+3.
Se asigură toate utilitățile.
Reprezentant vânzări pentru cartierul Magnolia (Metro): Niculescu Daniela – telefon 0769 105 557

Complex Magnolia Craiova (zona Panoramic)

Design modern și exclusivist, Magnolia (Panoramic) oferă un stil de viață select și un cadru de lux prin fiecare detaliu.

Complexul dispune de o zonă SPA, piscină exterioară, restaurant, loc de joacă pentru copii, locuri de parcare subterane și supraterane, pistă de alergare, stație pentru încărcarea mașinilor electrice, sală de fitness, spațiu pentru parcarea bicicletelor, precum și cea mai spectaculoasă priveliște spre orașul Craiova.

Complexul Magnolia aduce o noutate pe piața imobiliară din Oltenia. Poți cumpăra un imobil pe care îl poți închiria în regim hotelier, astfel încât te poți bucura de proprietatea ta sau poți să o închiriezi, chiria colectată fiind o modalitate de a avea un profit lunar.
Tipuri de locuințe: case P+1 duplex, case parter, case P+1, apartamente in vile si apartamente in hotel.
Se asigură toate utilitățile.

Reprezentant vânzări Complexul Magnolia (Panoramic): Mihaela Mihăescu – telefon 0731730194

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS