24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCum poți să scapi de dificultățile respiratorii post COVID-19?

Cum poți să scapi de dificultățile respiratorii post COVID-19?

Respiri cu greutate si tuşeşti, chiar dacă a trecut mai mult timp de când te-ai vindecat de COVID-19? Acestea sunt o parte din efectele pe termen lung ale bolii. Din fericire, poți scăpa de ele cu ajutorul kinetoterapiei respiratorii. Ce trebuie să faci dacă vrei să elimini efectele COVID-19? Afli din acest material!

Chiar dacă a trecut mai mult timp de când ai contractat boala și crezi că te-ai vindecat total, avem o veste mai puțin bună: efectele COVID-19 asupra organismului tău sunt pe termen lung. Există șanse foarte mari ca dificultățile la respirație și tusea să persiste pentru o perioadă de câteva luni, iar funcția respiratorie să fie afectată.

Din fericire, există recuperarea respiratorie POST COVID-19, care este foarte importantă pentru sănătatea ta. Acest tip de recuperare este total nedureros

Ce se întâmplă în cadrul ședințelor de recuperare respiratorie POST COVID-19?

În funcție de gravitatea sau complexitatea cazului, specialistul îți va propune un plan de tratament în cadrul unei prime ședințe. Ulterior, îți va recomanda câteva posturi de respirație și exerciții de respirație profundă. Scopul acestora este de a ajuta la extinderea plămânilor și îmbunătățirea funcției pulmonare.  

Acest serviciu de recuperare kinetoterapeutică este adresat atât pacienților adulți, cât și pacienților copii.

  • 5 şedinţe adulti/copii – 400 lei
  • 10 şedinţe adulti/copii – 600 lei

Pentru eficiență maximă, recomandarea specialiștilor este ca ședințele să fie efectuate la interval scurte de timp. Recuperarea funcției respiratorii se face în mai multe ședințe.

De ce să alegi acest serviciu de recuperare respiratorie?

Există mai multe avantaje ale acestui tip de recuperare. În primul rând, te ajută să recuperezi funcția respiratorie și să reduci eventualele complicații. Și dacă aceste avantaje nu erau de ajuns, atunci trebuie să știi că aceste exerciții mai pot ajuta și la dezvoltarea elasticității cutiei toracice, precum și la întărirea diafragmei, afectată de episoadele de tuse violentă din timpul bolii.

Singurul lucru pe care îl ai de făcut dacă vrei să elimini efectele pe termen lung ale COVID-19 este să dai un telefon la 0351801868, pentru a face o programare. Specialiștii Centrului Medical Phoenix Craiova, sediul de pe strada Siretului, te vor ajuta să redevii sănătos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS